Nail Çiler’den Cumhuriyet mesajı
İş Dünyası, 28 Ekim 2022 15:42Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
İşte o açıklamanın içeriği:
Türk Milletinin olağanüstü bir mücadele örneği göstererek imkansız görülen zafere imza attığı ve bizlere hediye edilen en güzel miras olan “CUMHURİYET” in kuruluşunun 99. Yıldönümüne büyük bir coşkuyla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.
19 Mayıs 1919’da, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından, 29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla taçlandırılmıştır.
Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir gücün milletimizin Vatan sevgisinin ve bağımsızlık mücadelesinin karşısında duramayacağının göstergesi olan zaferimizi korumak, yaşatmak bu uğurda daha çok çalışıp Cumhuriyet’ in ilkeleri ışığında yol almak hepimizin en önemli görevidir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!" sözlerinde olduğu gibi; bizler de Gebze Ticaret Odası olarak; gençlerimizi Cumhuriyetimizin izinde eğitmek üzere, üzerimize düşen ne varsa yapmaya; daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak için iş dünyamızın eğitime ve ekonomiye katkılarını arttırmak, istihdam sağlama alanında, sorumluluklarımızı yerine getirmek üzere gayretle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu toprakları bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle anar; birlik ve beraberliğimizin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyetimizin 99. Yaşını ve Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlarım.
İş Dünyası, 28 Ekim 2022 15:42
Yorumlar (0)
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
