Nail Çiler’den Cumhuriyet mesajı
İş Dünyası, 28 Ekim 2022 18:17Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
İşte o açıklamanın içeriği:
Türk Milletinin olağanüstü bir mücadele örneği göstererek imkansız görülen zafere imza attığı ve bizlere hediye edilen en güzel miras olan “CUMHURİYET” in kuruluşunun 99. Yıldönümüne büyük bir coşkuyla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.
19 Mayıs 1919’da, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından, 29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla taçlandırılmıştır.
Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir gücün milletimizin Vatan sevgisinin ve bağımsızlık mücadelesinin karşısında duramayacağının göstergesi olan zaferimizi korumak, yaşatmak bu uğurda daha çok çalışıp Cumhuriyet’ in ilkeleri ışığında yol almak hepimizin en önemli görevidir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!" sözlerinde olduğu gibi; bizler de Gebze Ticaret Odası olarak; gençlerimizi Cumhuriyetimizin izinde eğitmek üzere, üzerimize düşen ne varsa yapmaya; daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak için iş dünyamızın eğitime ve ekonomiye katkılarını arttırmak, istihdam sağlama alanında, sorumluluklarımızı yerine getirmek üzere gayretle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu toprakları bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle anar; birlik ve beraberliğimizin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyetimizin 99. Yaşını ve Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlarım.
İş Dünyası, 28 Ekim 2022 18:17
Yorumlar (0)
TRT'nin canlı yayınında şaşırtan anlar!
Gölcük’te şok! Ağaçlık alanda ölü bulundu
Erdoğan adına kurulan vakıf vergiden muaf tutulmuş
Derince’de anlamlı kermes
Büyükakın, üç ayların başlangıcını kutladı
Doğusel: Gemilere yönelik saldırıları endişeyle takip ediyoruz
İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozetleri takıldı
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut’un makam odası boş kalmıyor
Medya operasyonlarının asıl sebebi ne?
Vali Aktaş’tan Lastik-İş Sendikası’na ziyaret
Kaybettiğiniz eşyalar burada olabilir!
Hyundai Motor Türkiye’nin kurumsal web sitesi yenilendi
İlaç fiyatlarına zam kapıda!
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
