Bıyık’tan Darıca’ya bir müjde daha
Gündem, 22 Ekim 2022 15:13Abdi İpekçi Mahallesi’nde ihtiyaç olan Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi için Kocaeli Valiliği’nde protokol imzalanırken Darıcalılara müjde veren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getireceğimiz için mutluyuz” dedi.
İlçenin ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için adımlar atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Abdi İpekçi Mahallesi’nde büyük bir ihtiyaç olan aile sağlığı ve kültür merkezi için düğmeye bastı. Bölgenin ve mahallenin eksikliğini giderecek proje için Kocaeli Valiliği’nde protokol imzalandı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın katılımıyla imzalanan protokolün ardından çalışmaların da kısa sürede başlaması bekleniyor.
BIYIK: “BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRİYORUZ”
Darıca’nın bütün mahallelerinde ihtiyaçlara ve vatandaşların taleplerine göre projeler geliştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, söz verdikleri bir projeyi daha yerine getirecekleri için mutlu olduğunu ifade ederek “Büyüyen ve gelişen ilçemizin sorunlarını ve eksiklerini gidermek adına canla başla çalışmalarımız devam ediyor. Abdi İpekçi mahallemizde vatandaşlarımızın da en çok talep ettiği konuların başında gelen ve önemli bir ihtiyaç olan aile sağlığı ve kültür merkezi için Kocaeli Valiliğimizde protokolü imzaladık. İnşallah en kısa sürede alt katı aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık istasyonu ile birlikte üst katları da kültür merkezi, bilgi evi, toplantı ve konferans salonları ile güzel bir kompleksi daha Darıca’mıza kazandıracağız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
.gif)
Gündem, 22 Ekim 2022 15:13
Yorumlar (0)
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
