Yap-boz-geciktir, israfa dönüştür
Siyaset, 19 Ekim 2022 11:19Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz Dilovası’nda bir türlü bitmeyen yol ve altyapı çalışmalarına tepki gösterdi. Başkan Oğuz, Dilovası Belediyesi'nin basit kaldırım çalışmalarını bile eline yüzüne bulaştırdığını ifade ederek son dönemlerin en sıkıntılı süreci olarak değerlendirdi.
HİZMET DEĞİL! İŞKENCE VE ÇİLE ÜRETİYORLAR
Oğuz açıklamalarında şunları kaydetti; Dilovası ilçemiz Marmara Bölgesi'nin en cazip ve en değerli ilçelerinden birisi olmasına rağmen maalesef yerel yönetim ve yerel yöneticilerin beceriksizliğine kurban ediliyor. En basit noktada bir yol yapım çalışmasını dahi eline yüzüne bulaştırıyorlar. Yaklaşık 6 aydır başlayan yol yapım çalışmaları halen daha bitmedi. Vatandaş patika sokak ve caddelerde yürümekten bıktık artık. Dilovalı hemşerilerimiz aracıyla yollardan geçerken adeta Survivor parkurlarına benzeyen engellerden, çukurlardan geçmek zorunda kalıyor. Dilovası Belediyesi'nin ilgili birimleri Yap-Boz-Geciktir mantığıyla icraatlarına devam ediyor. Hizmet değil, işkence ve çile üretiyorlar. Hani Dilovası yükselen bir şehirdi. Sizlerin bu acemiliği ilçemizi yükseltmek yerine adeta yerin dibine batırıyor. Dışarıdan misafir getirmeye utanır hale geldik.
DİLOVASI HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK
Kısa bir süre önce yapılmış ve daha yıllarca kullanılabilecek kaldırımlardan ne istediniz. Asfaltlı sokakları neden bir daha asfaltlıyorsunuz. Belediye başkanımız Sayın Hamza Şayir’in bu sözlerimize istinaden arkamızdan “muhalefet iş yapmamızı, size hizmet getirmemiz istemiyor” sözlerini duyar gibiyiz. Başkanımız şunu bilsinki İlçe halkımız hizmetin en iyisine, en güzeline ve tabiki en kalitesine layıktır. Fakat belediyenin hizmetleri adeta işkenceye döndü. Esnaf ve halk mağdur ediliyor. Maalesef hizmetler önceliğine ve bir program çerçevesinde yürütülmüyor. Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanının tasarruf genelgesini ne çabuk da unuttu. Bunca ekonomik kriz içinde Dilovası Belediyesi'nin plansız ve programsız, Show’a dönük hizmetleri maalesef abesle iştigal durumuna aldı.
İKTİDAR NİMETİ İSRAFA DÖÜŞÜYOR
Halkın tepkisinden dolayı asfaltlama çalışmalarına kısa bir süre önce başlandığını görüyoruz. Fakat bunda da ciddi anlamda israfa kaçıyorlar. Asfalta ihtiyacı olmayan sokaklara asfalt serimi yapılıyor. Ana arterler yapboz tahtasına döndü. Güzelim kaldırımlar sökülüp yeniden yapılıyor, İktidar nimetlerinin israfa dönüştürülmesini doğru buluyoruz, yazıktır günahtır.
Bizler Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe başkanlığı olarak ilçemizde yapıcı-onarıcı muhalefet anlayışıyla bu yol çalışmalarının daha dikkatli ve hızlı yapılması noktasında yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Asla çamur at izi kalsın muhalefeti yapmıyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın siyasete nezafet ve zarafet getirme anlayışıyla ilçemizde bu vizyonla hareket ediyoruz.
.gif)
Siyaset, 19 Ekim 2022 11:19
Yorumlar (0)
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
