Gündoğdu, Muhtarhane’de incelemede bulundu
Gündem, 15 Ekim 2022 17:34Büyükşehir’den sosyal tesis isteyen muhtarlar taleplerine kavuşuyor. Muhtarhane’de incelemede bulunan Gündoğdu, tesisin muhtarlara hayırlı olmasını temenni etti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda muhtarların hem işlerini takip edebilecekleri hem de sosyal alan alarak kullanabilecekleri ‘Muhtarhane’yi hizmete sunuyor. Muhtarhane’de incelemede bulunan Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Yakın zamanda hizmete girecek tesis muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi. Genel Sekreter Gündoğdu’ya Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, muhtar dernek başkanları ve muhtarlar eşlik etti.
“MUHTARLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Muhtarların halka en yakın yerel yönetim birimi olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, “Belediyeler ve vatandaşlarımız arasında mekik dokuyan muhtarlarımız birçok hizmetin gerçekleştirilmesinde önemli rol oynuyor. Bu bakımdan yapılan hizmetlerde kendilerinin emeği büyük. İstedik ki işlerini yapabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir mekan olsun. Muhtarhane’yi de bu amaçla yaptık. Muhtarlarımıza hayır olmasını temenni ediyorum” şekilde konuştu.
TOPLAM 670 METREKARELİK ALAN
Geçtiğimiz aylarda sözleşmesi sona eren İzmit 2 nolu balıkçı restoran tadilattan geçirilerek yeni bir konsept ile muhtarların hizmetine sunulacak. Muhtarhane 350 metrekare kapalı ve 320 metrekare açık alana sahip. Projede kapalı alan 160 metrekarelik barista ve oturma alanı, 190 metrekarelik alanda; toplantı odası, idari ofis, mescid, mutfak, personel giyinme odaları ve depo bölümleri bulunuyor. İç kapasitesi 70, dış mekân ise 60 olmak üzere toplam 130 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Muhtarhane’de 4 personel hizmet verecek.
.gif)
HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Yapının en kullanışlı ve ekonomik şekilde dönüştürülebilmesi için her şey düşünüldü. Öncelikle binanın çatısında lokal alanlarda membran yenileme ve kiremit serim işlemi yapılırken eş zamanlı içeride de çelik çatıyı güçlendirmek için gerekli çalışmalar yapıldı.
MEKANİK SİSTEMLER YENİLENDİ
İçeride ytong duvarlar örülerek mahaller oluşturuldu. Bütün alanlarda elektrik, mekanik sistemler yenilendi. Tavan alçıpan asma tavan, ıslak hacimler metal asma tavan, zemin kaymaz seramik olarak yapıldı. Binanın iç oda kapıları lamine levha kaplamalı kanat, ahşap kasa ve alüminyum doğrama ve alüminyum olarak tasarlandı.
GÜVENLİK KAMERASI İLE İZLENECEK
Bina dış cephesinde alüminyum kompozit cephe uygulaması yapılarak wallwasher aydınlatma sistemleri ile aydınlatıldı. Bahçede; zeminde otomatik sulama hattı, toprak serimi, sert zemin iyileştirmesi ve yeni aydınlatma sistemi montajları yapıldı.
Gündem, 15 Ekim 2022 17:34
Yorumlar (0)
İzmitli kadınlar Adana ve Antep’te eğlenceye doyacak!
Belediye personeli cenazeye giderken kaza kurbanı oldu
Halkın yüzde 74'ü adalet ve yargı sistemi kötüye gidiyor dedi
Değirmendere sahilinde estetik görünüm
Kocaeli Emniyeti’ni Bakana şikayet etti!
Yollarda bayram trafiği
İlber Ortaylı'nın vefatından önce çekilen program yayınlandı
Yalnız yaşayan Necmettin dedenin yüzünü güldüren proje
Çayırova basketbol heyecanına sahne olacak
Gram altında yeni tahmin!
At sevgisi küçük yaşta aşılanıyor
Yeni vergilerden asgari ücrete yasal düzenlemeler
İzmit Belediyesinin 1 TL'lik nikah ücreti gündem oldu
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
