Gündoğdu, Muhtarhane’de incelemede bulundu
Gündem, 15 Ekim 2022 13:52Büyükşehir’den sosyal tesis isteyen muhtarlar taleplerine kavuşuyor. Muhtarhane’de incelemede bulunan Gündoğdu, tesisin muhtarlara hayırlı olmasını temenni etti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda muhtarların hem işlerini takip edebilecekleri hem de sosyal alan alarak kullanabilecekleri ‘Muhtarhane’yi hizmete sunuyor. Muhtarhane’de incelemede bulunan Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Yakın zamanda hizmete girecek tesis muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi. Genel Sekreter Gündoğdu’ya Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, muhtar dernek başkanları ve muhtarlar eşlik etti.
“MUHTARLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Muhtarların halka en yakın yerel yönetim birimi olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, “Belediyeler ve vatandaşlarımız arasında mekik dokuyan muhtarlarımız birçok hizmetin gerçekleştirilmesinde önemli rol oynuyor. Bu bakımdan yapılan hizmetlerde kendilerinin emeği büyük. İstedik ki işlerini yapabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir mekan olsun. Muhtarhane’yi de bu amaçla yaptık. Muhtarlarımıza hayır olmasını temenni ediyorum” şekilde konuştu.
TOPLAM 670 METREKARELİK ALAN
Geçtiğimiz aylarda sözleşmesi sona eren İzmit 2 nolu balıkçı restoran tadilattan geçirilerek yeni bir konsept ile muhtarların hizmetine sunulacak. Muhtarhane 350 metrekare kapalı ve 320 metrekare açık alana sahip. Projede kapalı alan 160 metrekarelik barista ve oturma alanı, 190 metrekarelik alanda; toplantı odası, idari ofis, mescid, mutfak, personel giyinme odaları ve depo bölümleri bulunuyor. İç kapasitesi 70, dış mekân ise 60 olmak üzere toplam 130 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Muhtarhane’de 4 personel hizmet verecek.
.gif)
HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Yapının en kullanışlı ve ekonomik şekilde dönüştürülebilmesi için her şey düşünüldü. Öncelikle binanın çatısında lokal alanlarda membran yenileme ve kiremit serim işlemi yapılırken eş zamanlı içeride de çelik çatıyı güçlendirmek için gerekli çalışmalar yapıldı.
MEKANİK SİSTEMLER YENİLENDİ
İçeride ytong duvarlar örülerek mahaller oluşturuldu. Bütün alanlarda elektrik, mekanik sistemler yenilendi. Tavan alçıpan asma tavan, ıslak hacimler metal asma tavan, zemin kaymaz seramik olarak yapıldı. Binanın iç oda kapıları lamine levha kaplamalı kanat, ahşap kasa ve alüminyum doğrama ve alüminyum olarak tasarlandı.
GÜVENLİK KAMERASI İLE İZLENECEK
Bina dış cephesinde alüminyum kompozit cephe uygulaması yapılarak wallwasher aydınlatma sistemleri ile aydınlatıldı. Bahçede; zeminde otomatik sulama hattı, toprak serimi, sert zemin iyileştirmesi ve yeni aydınlatma sistemi montajları yapıldı.
Gündem, 15 Ekim 2022 13:52
Yorumlar (0)
Milli sporcu Kahveci, Ahmet Önal'a boks eldiveni hediye etti
İşe giden emekçilere ikram
Sokakta kalan vatandaşlara sıcak yemek
2026 işsizlik maaşı belli oldu
Başkanı Ölmez, şampiyon kulübün yöneticilerini ağırladı
İmamoğlu'nu değil Binali Yıldırım'ı yargılayın!
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler İzmit’te anılacak
Kocaeli’de o işletmeler sahura kadar açık olacak
İzmitli tanınmış esnaf vefat etti
İki bakandan fahiş fiyat denetimi talimatı
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
