Başkan Büyükakın: Dilovası için aşkla çalışıyoruz
Gündem, 08 Ekim 2022 10:38Başkan Büyükakın, “Dilovası’ndaki vatandaşlarımızın mutluluğu ve daha güzel bir yaşam kalitesi için adımlarımızı atmaya devam ediyoruz” ifadesini kullandı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri inşaatındaki son durumu yerinde gördü. Dilovası’nda yeni bir yaşam alanı olarak hizmet veren Adnan Kahveci Parkı’nı da inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükakın, “Dilovası için aşkla çalışıyoruz. Dilovası’ndaki vatandaşlarımızın mutluluğu ve daha güzel bir yaşam kalitesi için adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki bu iki projemizde Dilovası’na çok yakıştı. Tabi durmayacağız, Dilovası için kentimiz için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
“BİZİM MEDENİYETİMİZ İNSANI MERKEZE ALMIŞTIR”
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık ve teknik ekiplerin de hazır bulunduğu incelemelerde Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizde önceliğimiz insanımız diyoruz. Bu bizim her fırsatta dile getirdiğimiz çok önemli bir ilkemizdir. Bizim medeniyetimiz insanı merkeze almıştır. Bizlerde medeniyetimizin bize bıraktığı çok önemli bir miras ve sorumluluk olarak görüyoruz. Bundan dolayıdır ki Kocaeli’nin her karışında bu hassasiyetle hizmetlerimizi yapıyoruz. Önce insan diyoruz, demeye devam edeceğiz. Milletimizle birlikte yol yürümeye, beklentilerine her fırsatta cevap vermeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
.gif)
“HALKIMIZLA GÖNÜL GÖNÜLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, ilçeleri için her fırsatı hizmete döndüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Dilovası’nın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha güzel geliştiğini ifade eden Şayir, “Tahir Başkanımız, Dilovası’nı çok yakından takip ediyor. Hizmet ve eser siyasetimizde bize çok önemli destekleri oluyor” ifadelerini sarf etti. “2023 hedefleri başta olmak üzere Türkiye’nin geleceğine Kocaeli’nden katkı sunmak için çalışıyoruz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Medeniyetimizi yükseltmenin en önemli adımları elbette yerelden başlıyor. Bizlerde buna göre hareket ediyor, Dilovası ile birlikte tüm on iki ilçemizde çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Durmak yok, çalışmaya halkımızla gönül gönüle olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Gündem, 08 Ekim 2022 10:38
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
