Saadetli kadınlar Seka Park’ta toplandı
Siyaset, 29 Eylul 2022 21:48Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları ağustos ayı çalışmalarını değerlendirmek üzere Eylül ayı İl Divan Toplantısını, Seka Park’ta gerçekleştirdi. İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile davetlilerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün yaptı.
85 milyon insanımızın huzur, güven, düzen ve kazanç bulacağı müreffeh, demokratik, adil ve hakkı üstün tutan bir Türkiye'yi hep birlikte inşa etmenin kararlılığı ile bugün burada bu toplantıyı icra ediyoruz.
Gerçek "Beka Sorunu" Yüksek Enflasyondur
Ekonomik problemler, uzun zamandır insanımızın canını yakmaya devam ediyor. Toplumsal huzurumuzu dinamitlemeye, parçalamaya devam ediyor. Yüksek enflasyon ne yazık ki, sadece ayda bir değişen istatistikî rakamlardan ibaret değildir.
Yüksek enflasyon; derinleşen ve kronik hale gelen yoksulluk demektir; temel ihtiyaçların giderilememesi, toplumsal huzurun tahribata uğraması demektir; böylece ülkenin sosyal, ekonomik ve politik istikrarsızlık anaforuna yakalanması demektir.
Yüksek enflasyon; neden olduğu yoksullukla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yeterli düzeyde beslenememesi demektir; gençlerin uyuşturucu batağına düşmesi için uygun zemin demektir ve enflasyon ahlaki temelleri ve toplumsal bağları sarsan zehirli bir sarmaşık gibidir.
Kısaca, enflasyon toplumsal yıkım demektir.
Yüksek enflasyon, kelimenin gerçek anlamıyla ülke için bir “beka” sorunudur!Yüksek enflasyon; hayatın her alanında kalitenin düşmesidir, insanca yaşama standardının yok olmasıdır, verimliliğin düşmesidir.
Enflasyonla mücadele insanî bir görev ve zorunluluktur!
.jpeg)
;Bizim, Saadet Partisi olarak ısrarla "insanca yaşam" vurgusu yapmamızın nedeni de budur. Enflasyonla mücadele sadece ekonomik bir gereklilik değildir, aynı zamanda insanî bir görev ve zorunluluktur! Kuşkusuz tek problemimiz enflasyon değildir. Keşke öyle olsaydı. Fakat, Türkiye’nin önünde çok büyük ekonomik sorunlar yumağı var.
İktidara ve Ülkemizin Problemlerine Çözüm Üretmeye Talibiz
Saadet Partisi olarak, onurlu ve tertemiz bir maziye, bir geleneğe sahip, insanlığa karşı sorumluluk bilinci yüksek bir görüşün temsilcisi olan siyasi partiyiz. İktidara ve ülkemizin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretmeye talibiz. Mevcut ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gece gündüz gayret ediyoruz ve edeceğiz. Kararlıyız.
“HAKKI ÜSTÜN TUTAN ADİL BİR DÜZEN” kurulmalıdır
Ülkemizde her şeyden önce hukukun üstünlüğü hâkim kılınmalı, adalet sisteminin bağımsızlığı ve tarafsızlığı tesis edilmelidir. HAKKI ÜSTÜN TUTAN ADİL BİR DÜZEN kurulmalıdır.
Kurum ve kurallar işler hale getirilmeli ve yapısal reformlar bir bir hayata geçirilmelidir. Sürdürülebilir ve uzun vadeli iktisadi politikalar inşa edilmelidir.
Ekonomide öngörülebilirlik sağlanmalı, iş ve siyaset dünyasında güven ortamı tesis edilmelidir.Biz Saadet Partisi olarak uzlaşı ve istişare kültürünü her alana yayacak ve büyük uzlaşıyı sağlayacağız.
Kamu yönetiminde liyakati yeniden hayata geçireceğiz. Erdemli bir toplum meydana getireceğiz. Para üzerinden para kazananları değil, üretenleri ve alın teri dökenleri destekleyeceğiz. Hakkaniyeti esas alacağız.
Refahın toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, adil bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Örnek bir refah toplumu oluşturacağız.
İstihdamı artıracak ve halkımızı sosyal yardımlarla değil, kendi ayakları üzerinde durur hale getireceğiz. İnsanımızı işsiz ve aşsız bırakmayacağız.
Bizler siyaseti zenginleşme kaynağı olarak değil, ülkemize ve insanımıza hizmet aracı olarak görüyoruz.
Umudun ve güvenin adresi Saadet Partimizdir
Sahada çok net bir şekilde görülüyor ki; vatandaşlarımız için umudun ve güvenin adresi Saadet Partimizdir. Milletimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak ve her geçen gün umudu daha da büyütmek için 7/24 çalışıyoruz, aynı kararlılıkla çalışmaya da devam edeceğiz.
Ülkemizin ihtiyacı olan politikalarımızla ve tertemiz kadrolarımızla biz sadece seçimlere değil, bugün itibariyle iktidara da hazırız.
Siyaset, 29 Eylul 2022 21:48
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
