Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci Kocaeli’de vatandaşı dinledi
Siyaset, 28 Eylul 2022 02:43Partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci’nin ilk durağı Gebze oldu. İlçe başkanlığında İl Başkanı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Alican Karakaya’nın yanı sıra partililer tarafından karşılanan Temurci, burada Gebze basınıyla bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Temurci’ye burada Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya tarafından 82 numaralı Gebzepor forması hediye edildi.
Sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Temurci, Gelecek Partisi’nin doğal cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu ifade ederek, “Ama bunun kararını Altılı Masa verecek. Ülke yanarken bir kova su dökmenin mücadelesini veriyoruz. Toplumun genelini kucaklayacak bir adayı cumhurbaşkanı adayı gösterdiğimiz takdirde Erdoğan aday olmayabilir” diye konuştu.
Daha sonra esnaf ziyareti için beraberindeki partililerle Eski Çarşı’ya giden Temurci, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Yaklaşık 50 kadar dükkânı ziyaret eden Temurci ve partililer, esnaf ve vatandaşla sohbet etme fırsatı buldu. Esnaflar artan kiralar ve enerji maliyetlerinden yakınırken, Temurci ise partisinin ekonomi politikalarını ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buldu.
Öte yandan Gebze caddelerinde vatandaşlar tarafından sık sık yolu kesilen Temurci, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Tıpkı esnaf gibi vatandaş da fahiş rakamlara ulaşan kiralardan yakınırken barınmanın artık bir sorun haline geldiğinden söz ettiler.
Daha sonra İl Başkanı Serap Çakır ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Derince ilçesine geçen Temurci, burada İlçe Başkanı İrfan Özyolcu ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.
Derince’de Yavuz Selim Mahalle temsilciliğinin açılışına katılan Selim Temurci, burada mahalleliyle sohbet ederken, Mahalle Başkanı Sertaç Taşkıt ve arkadaşlarına başarılar diledi.
Burada Derince teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Temurci, artık seçim sürecine girildiğine dikkat çekerek çalışmalara hız verileceğini ve vatandaşlara çözüm önerilerinin her fırsatta anlatılması yönünde talimatı verdi.
Temurci’nin bir sonraki adresi ise Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı oldu. Burada Kocaeli’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 100 kadar partiliye hitap eden Temurci, seçim süreciyle ilgili mesajlarını tekrarlayarak teşkilat mensuplarından bu dönemde parti çalışmalarına yoğunlaşmalarını istedi.
Temurci daha sonra, partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini takarak “Hoşgeldiniz” dedi. Son olarak, Kocaeli’de gördüğü ilgiden ve teşkilat çalışmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Temurci, “Başta İl Başkanımız Sayın Serap Çakır ve Teşkilat Başkanımız Yunus Küçükpolat olmak üzere; Kocaeli’nin her bir ilçesinde, her bir caddesinde, her bir sokağında emek veren Gelecek gönüllülerine teşekkür ediyorum. 2023’te Kocaeli’nin Türkiye’den rekor bir oy alarak partimizi parlamentoda temsil edecek illerden birisi olacağına inanıyorum” diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 28 Eylul 2022 02:43
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
