Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci Kocaeli’de vatandaşı dinledi
Siyaset, 28 Eylul 2022 22:10Partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci’nin ilk durağı Gebze oldu. İlçe başkanlığında İl Başkanı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Alican Karakaya’nın yanı sıra partililer tarafından karşılanan Temurci, burada Gebze basınıyla bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Temurci’ye burada Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya tarafından 82 numaralı Gebzepor forması hediye edildi.
Sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Temurci, Gelecek Partisi’nin doğal cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu ifade ederek, “Ama bunun kararını Altılı Masa verecek. Ülke yanarken bir kova su dökmenin mücadelesini veriyoruz. Toplumun genelini kucaklayacak bir adayı cumhurbaşkanı adayı gösterdiğimiz takdirde Erdoğan aday olmayabilir” diye konuştu.
Daha sonra esnaf ziyareti için beraberindeki partililerle Eski Çarşı’ya giden Temurci, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Yaklaşık 50 kadar dükkânı ziyaret eden Temurci ve partililer, esnaf ve vatandaşla sohbet etme fırsatı buldu. Esnaflar artan kiralar ve enerji maliyetlerinden yakınırken, Temurci ise partisinin ekonomi politikalarını ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buldu.
Öte yandan Gebze caddelerinde vatandaşlar tarafından sık sık yolu kesilen Temurci, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Tıpkı esnaf gibi vatandaş da fahiş rakamlara ulaşan kiralardan yakınırken barınmanın artık bir sorun haline geldiğinden söz ettiler.
Daha sonra İl Başkanı Serap Çakır ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Derince ilçesine geçen Temurci, burada İlçe Başkanı İrfan Özyolcu ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.
Derince’de Yavuz Selim Mahalle temsilciliğinin açılışına katılan Selim Temurci, burada mahalleliyle sohbet ederken, Mahalle Başkanı Sertaç Taşkıt ve arkadaşlarına başarılar diledi.
Burada Derince teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Temurci, artık seçim sürecine girildiğine dikkat çekerek çalışmalara hız verileceğini ve vatandaşlara çözüm önerilerinin her fırsatta anlatılması yönünde talimatı verdi.
Temurci’nin bir sonraki adresi ise Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı oldu. Burada Kocaeli’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 100 kadar partiliye hitap eden Temurci, seçim süreciyle ilgili mesajlarını tekrarlayarak teşkilat mensuplarından bu dönemde parti çalışmalarına yoğunlaşmalarını istedi.
Temurci daha sonra, partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini takarak “Hoşgeldiniz” dedi. Son olarak, Kocaeli’de gördüğü ilgiden ve teşkilat çalışmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Temurci, “Başta İl Başkanımız Sayın Serap Çakır ve Teşkilat Başkanımız Yunus Küçükpolat olmak üzere; Kocaeli’nin her bir ilçesinde, her bir caddesinde, her bir sokağında emek veren Gelecek gönüllülerine teşekkür ediyorum. 2023’te Kocaeli’nin Türkiye’den rekor bir oy alarak partimizi parlamentoda temsil edecek illerden birisi olacağına inanıyorum” diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 28 Eylul 2022 22:10
Yorumlar (0)
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
