Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci Kocaeli’de vatandaşı dinledi
Siyaset, 28 Eylul 2022 15:14Partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci’nin ilk durağı Gebze oldu. İlçe başkanlığında İl Başkanı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Alican Karakaya’nın yanı sıra partililer tarafından karşılanan Temurci, burada Gebze basınıyla bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Temurci’ye burada Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya tarafından 82 numaralı Gebzepor forması hediye edildi.
Sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Temurci, Gelecek Partisi’nin doğal cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu ifade ederek, “Ama bunun kararını Altılı Masa verecek. Ülke yanarken bir kova su dökmenin mücadelesini veriyoruz. Toplumun genelini kucaklayacak bir adayı cumhurbaşkanı adayı gösterdiğimiz takdirde Erdoğan aday olmayabilir” diye konuştu.
Daha sonra esnaf ziyareti için beraberindeki partililerle Eski Çarşı’ya giden Temurci, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Yaklaşık 50 kadar dükkânı ziyaret eden Temurci ve partililer, esnaf ve vatandaşla sohbet etme fırsatı buldu. Esnaflar artan kiralar ve enerji maliyetlerinden yakınırken, Temurci ise partisinin ekonomi politikalarını ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buldu.
Öte yandan Gebze caddelerinde vatandaşlar tarafından sık sık yolu kesilen Temurci, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Tıpkı esnaf gibi vatandaş da fahiş rakamlara ulaşan kiralardan yakınırken barınmanın artık bir sorun haline geldiğinden söz ettiler.
Daha sonra İl Başkanı Serap Çakır ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Derince ilçesine geçen Temurci, burada İlçe Başkanı İrfan Özyolcu ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.
Derince’de Yavuz Selim Mahalle temsilciliğinin açılışına katılan Selim Temurci, burada mahalleliyle sohbet ederken, Mahalle Başkanı Sertaç Taşkıt ve arkadaşlarına başarılar diledi.
Burada Derince teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Temurci, artık seçim sürecine girildiğine dikkat çekerek çalışmalara hız verileceğini ve vatandaşlara çözüm önerilerinin her fırsatta anlatılması yönünde talimatı verdi.
Temurci’nin bir sonraki adresi ise Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı oldu. Burada Kocaeli’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 100 kadar partiliye hitap eden Temurci, seçim süreciyle ilgili mesajlarını tekrarlayarak teşkilat mensuplarından bu dönemde parti çalışmalarına yoğunlaşmalarını istedi.
Temurci daha sonra, partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini takarak “Hoşgeldiniz” dedi. Son olarak, Kocaeli’de gördüğü ilgiden ve teşkilat çalışmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Temurci, “Başta İl Başkanımız Sayın Serap Çakır ve Teşkilat Başkanımız Yunus Küçükpolat olmak üzere; Kocaeli’nin her bir ilçesinde, her bir caddesinde, her bir sokağında emek veren Gelecek gönüllülerine teşekkür ediyorum. 2023’te Kocaeli’nin Türkiye’den rekor bir oy alarak partimizi parlamentoda temsil edecek illerden birisi olacağına inanıyorum” diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 28 Eylul 2022 15:14
Yorumlar (0)
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
