Büyük heyecana sahne olacak Downhill Cup Gölcük’te
Gündem, 28 Eylul 2022 17:58Gölcük, 2 Ekim Pazar günü büyük heyecana sahne olacak Downhill Cup’a ev sahipliği yapacak.
Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle Gölcük Saraylı parkurunda yapılacak olan Downhill Cup’ta, dağ bisikletçileri, en iyi sürüşlerini göstererek dereceye girmek için yarışacaklar. 2 Ekim Pazar günü Saat 14.00’da Saraylı’nın tepelerinde başlayacak yarış, saat 17.00’da köy meydanında tamamlanacak.
53 SPORCU KATILACAK
Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan 53 sporcunun katılacağı ödüllü dağ bisikleti yarışması; “Elitler, Master, Küçükler ve Kadınlar” kategorinde yapılacak. Profesyonellerin heyecan dolu yarışını, Gölcüklüler de belli noktalardan izleyerek heyecana ortak olacak.
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE
Dağ bisikleti sporunun ülkemizdeki gelişimi adına öncü bir isim olan, Gölcük’teki yarışın da organizasyonunu yapan Gökmen Binici yaptığı açıklamada, “Bu sporun gelişmesi adına Dünya’nın çeşitli ülkelerinde düzenlenen Downhill Cup’ı, Gölcük Saraylı parkurunda, Gölcük Belediyemizin desteğiyle yapıyoruz. Bizim önceliğimiz, dört bir tarafı dağlarla çevrili ülkemizde gençlerimize dağ bisikleti sporunu sevdirmek ve profesyonel olarak yapmalarını sağlamak. Gölcük yarışına da 53 sporcumuz katılacak ve ağırlıklı olarak gençler olacak. Bu noktada, bizlere destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yarışmaları izlemeye de tüm Gölcüklüleri davet ediyorum” dedi.
BAŞKAN SEZER GÖLCÜKLÜLERİ DAVET ETTİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Spor kenti Gölcük hedefiyle alternatif sporlarında ilçemizde yapılmasına önem veriyoruz. Dağ bisikleti yarışları da bunlardan bir tanesi. Büyük heyecana sahne olacağını düşündüğüm yarışmaya katılacak bisikletçilere başarılar diliyor, hemşehrilerimizi de izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.
.jpg)
Gündem, 28 Eylul 2022 17:58
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
