Cumhur İttifakı’ndan İzmit’te çözüm çağrısı
Gündem, 23 Eylul 2022 13:57Cumhur İttifakı ortakları AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, ortak bildiri ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yeni toplantı davetini yineledi.
İki başkanın ortak açıklamasının içeriği şöyle:
NEFRET SÖYLEMİNİ BIRAK
Son toplantıda yaşanan gerilim ve istenen kararın çıkmamasını, Hürriyet’in beceriksiz yönetimine bağlayan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, yanlış kurguladığı bir oyun daha elinde patladı.
Cumhur İttifakı’ndan iki meclis üyesi il dışında diye apar topar olağanüstü toplantı daveti yapan, bunu yaparken de gerekli süreye uymadığına dikkat etmeyen Fatma Hanım’ın, kendi meclis üyelerine bile sahip çıkamadığı, toplantıda hazır bulunduramadığı ortaya çıktı.
Ağzını her açtığında etrafına nefret saçan, asılsız, belgesiz, çirkin iftiralarıyla kamuoyunu yanıltan Fatma Hanım’ın bu tür oyunlar yerine İzmit halkına hizmete odaklanması yönünde daha önce birçok kez yaptığımız çağrıyı tekrarlıyoruz.
Sınır ötesi operasyon tezkeresine karşı çıkarak, Mehmetçiğin elini kolunu bağlamaya çalışan bir anlayışın temsilcisi olarak bu ülkenin %50’sinden fazlasını temsil eden Cumhur İttifakı’nı 7 düvel düşmana benzetme gafletine, seçim vaadi olarak fetöcüleri yeniden işe alma taahhüdünde bulunan kendi genel başkanıyken, Cumhur İttifakı’na dil uzatmasına verecek cevaplarımız mutlaka var.
Ancak bu oyuna daha fazla alet olmamak ve bu boş tartışmayla milletimizin değerli vaktini çalmamak adına sadece yenibir meclis toplantısı için kendisine çağrı yapıyoruz.
Cumhur İttifakı’nın çekimser oyla tarafsız kaldığı bir ortamda uzalaşıyı sağlama becerisini sergileyemeyen, kendi meclis üyelerine bile sahip çıkamadığı görülen Fatma Hanım, dün yaşananlardan çıkardığı dersle artık gereğini yaparak, siyasi rant için aylardır uzattığı bu oyuna nokta koysun. Cumhur İttifakı bugüne kadar her karara katılarak, mecliste görüşülen konuların %97’sine evet dedi.
Kendi muhalefet dönemlerinden bile daha yüksek karara katılma oranı bu dönem yaşanıyor. Buna rağmen İzmit’te hizmet üretilemiyorsa, bunun tek sorumlusu kendisidir.
İzmit’in Fatma Hanımın kredi çekme sorunundan önemli başka sorunları var. Bu sorunun artık İzmit’in gündeminden çıkmasını istiyoruz. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Gündem, 23 Eylul 2022 13:57
Yorumlar (0)
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
