Çok güzel oluyor, ellerinize sağlık
Gündem, 20 Eylul 2022 09:06Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmaları inceleyen Başkan Büyükakın’a vatandaş ve esnaflar “Çok güzel oluyor, ellerinize sağlık” sözleriyle teşekkür etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Kadıköy Mahallesi’nde Anıtpark ile Doğu Kışla arasında bulunan Atatürk Bulvarı’nda yenileme çalışmalarının geldiği son durumu yerinde gördü. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Atatürk Bulvarı’nın yenileme çalışması, bölgedeki esnaf ve vatandaşların da büyük bir memnuniyetini kazandı. “Çok güzel oluyor, ellerinize sağlık” diyerek esnaflar ve vatandaşlar Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. “Somut hizmetlerimizle halkımızın hayatını güzelleştirmek, insanımızın mutluluk duyacağı hizmetleri yapmak için çalışıyoruz” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Yeni projelerimizle, güçlü kadrolarımızla vatandaşımızın meselelerine dönük adımlarımızı atıyor, neşteri vuruyoruz” dedi.
BİZLER ESER ÜRETMEKLE MÜKELLEF KADROLARIZ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Atatürk Bulvarını yenilemek için çalışmalara aralıksız devam ederken, yenilenen dekoratif aydınlatma direkleriyle ve baskı beton kaldırımlarıyla yeni bir görünüme sahip olacak. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Atatürk Bulvarı görsel zenginliğe kavuşmasının ardından İzmit’in prestij caddelerinden birisi olacağını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Halkımızın beklentilerini çok iyi okuyoruz. Sahadan her türlü bilgiyi her kanaldan çok iyi alıyor, ekiplerimizle müdahalemizi yapıyoruz. Bizler eser üretmekle mükellef kadrolarız. Kocaeli halkı da bunu çok iyi biliyor. İşimizi yapıyor, hizmetimizi ediyor, hemşerilerimizin duasını almaya devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.
DOĞU KIŞLA GİRİŞİNDE 25 ARAÇLIK OTOPARK
İzmit Atatürk Bulvarında, orta refüj ve kaldırımlar yenilenecek, orta refüje ve kaldırımlara dekoratif aydınlatma direkleri konulacak. Doğu Kışla Parkı girişinde 25 araç kapasiteli otopark yapılacak. Atatürk Bulvarında 5 bin 800 metrekare baskı beton, 2 bin metre andezit bordür, 2 bin ton asfalt, bin tonda pmt serimi yapılacak. İncelemede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Hasan Aydınlık’ın yanı sıra teknik ekipler de hazır bulundu.
.gif)
Gündem, 20 Eylul 2022 09:06
Yorumlar (0)
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
