DEVA Çayırova’dan eğitim dönemi ile ilgili açıklama
Siyaset, 11 Eylul 2022 19:14Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Eğitim Politikaları Başkanı Gökmen Kaplan 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Gökmen Kaplan yayınladığı mesaj da şunları kaydetti;
Kıymetli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve muhterem eğitimcilerimiz; yaz tatili sebebiyle ayrı kaldığınız okulunuza ve arkadaşlarınıza 12 Eylül Pazartesi günü kavuşuyorsunuz. Ülkemizin gelişmesi ve dünya ile her türlü alan da rekabet edebilmesi; sizlerin çok daha düzgün şartlar da eğitim ve öğretim hayatınıza devam etmesiyle yakından ilgilidir.
Bizlerin en büyük hedefi tüm öğrencilerimizi iyi bir birey olma bilincine sevk eden, onların yurttaş olarak ülkesine ve milletine faydalı olma gayesiyle yetişmelerini sağlayacak bir eğitim sistemidir. Son 10 yılda hiçbir öğrenci başladığı müfredatla okulunu bitirememiştir. Kendi ana dilinde aldığı eğitimi anlamada dünyada 44’üncü olan bir eğitim sistemiyle biz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına asla giremeyiz.Bin bir zorlukla da eğittiğimiz gençlerimiz ise geleceğini yurt dışına çıkarak planlamak istiyor.Bu Türkiye gibi büyük bir lkenin sürdürebileceği bir durum değildir. Bu itibarla, eğitim deyince aklına tablet yada akıllı tahta gelmeyen, her çocuğun yeteneğine ve becerisine göre eğitim hayatını yönlendireceği bir yönetim tarzı ve bakış açısı sağlamak bu ülkenin yöneticilerinin asli görevi olmalıdır.
Deva Partimizin iktidarında Eğitim başta olmak üzere ülkemizin bütün problemlerini biliyoruz ve çözümlerimiz hazırdır. İnsan onuruna yakışır bir ülkede yaşamak ülkemizin her bir ferdinin en doğal hakkıdır. İnşaallah el birliği ile ekonomisiyle güçlü, eğitim sistemiyle dünyaya örnek bir ülkeyi hep birlikte inşaa edeceğiz.
Bu düşüncelerle 2022-2023 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum."
Siyaset, 11 Eylul 2022 19:14
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
