İman vatana sahip çıkmaktır
Siyaset, 07 Eylul 2022 09:26BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: İstediğiniz kadar namaz kılın, oruç tutun, bütün malınızı mülkünüzü hayır hasenat yapın. Eğer size bırakılan bu vatan emanetini, size bırakanlar gibi fedakârlıkla gelecek nesillere bırakmak için dirayet göstermezseniz tam anlamıyla iman etmiş sayılmazsınız.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin gençlik kollarınca Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen çalıştayın kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.
Türkiye’nin tüm illerinden gelen gençlik teşkilatı yöneticilerine seslenen BTP lideri, “Bize düşen bu ülkeyi korumaktır, yaşatmaktır. Bize düşen bize bırakılan bu ülkeyi bizden sonraki nesillere bırakabilmektir. İman da budur” dedi.
VATANA SADAKATİ OLMAYAN BİR İMAN TEMİZ DEĞİLDİR
Konuşmasında imanın vatana sahip çıkmak olduğunu ifade eden BTP lideri, “İstediğiniz kadar namaz kılın, oruç tutun, bütün malınızı mülkünüzü hayır hasenat yapın. Eğer size bırakılan bu vatan emanetini size bırakanlar gibi fedakârlıkla gelecek nesillere bırakmak için dirayet göstermezseniz tam anlamıyla iman etmiş sayılmazsınız. Ben kimsenin imanını bilemem, ölçemem ama iman budur. Vatana sadakati olmayan bir imanın temizliği, saflığı, duruluğu bence konuşulamaz. Bu vatan bizim için böyle kutsal bir yerdir. Bu vatanı bugüne kadar her zaman gençler kurtarmış, korumuş ve bugünlere getirmiştir. Bugünden sonra da bunu yine gençler yapacaktır. Sadece cumhuriyet döneminde değil Osmanlı döneminde de bu işi gençler yapmıştır” dedi.
BİZ HAYDAR HOCA İLE HER ŞEYİ ÖĞRENDİK
“Biz Haydar hoca ile her şeyi öğrendik Allah'a çok şükür” diyen Hüseyin Baş konuşmasında şu ifadeleri de kullandı; “İşte Milli Ekonomi Modeli. Ekonomi bilmek basit bir şey mi? Çıkın sokağa biraz ekonomi konuşun. Sizin değme profesörleriniz senyoraj nedir bilmez. Haydar hoca on binlerce insana ekonominin hem literatürdeki yerini, hem kavramsal anlamını, hem gündelik dünyadaki karşılığını öğretti. Bakın bunu başkası yapamaz. Haydar hoca hepimizi tarihçi yaptı, hepimizi din adamı yaptı, hepimizi sosyolog yaptı. Ondan çok şey öğrendik. Şimdi bu öğrendiklerimizin bir ağırlığı var, sorumluluğu var yakın tarihte genel başkanımıza karşı, daha uzak tarihte atamıza karşı... Bir davamız, sorumluluğumuz var. Bugünden itibaren hiç durmadan çalışmalara devam edip, bu fikri bu davayı iktidar edeceğiz bu partiyi. En fazla 10 sene sonra göreceksiniz Allah'ın izniyle bu ülkede iktidarı Bağımsız Türkiye Partisi'ne emanet edecekler. Bu ülkeyi biz yöneteceğiz ve layık olduğu yere taşıyacağız.”
Siyaset, 07 Eylul 2022 09:26
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
