Büyükakın: Kocaeli su sporlarının merkezi olmaya aday bir şehirdir
Spor, 01 Eylul 2022 00:43Darıca Bayramoğlu’nda düzenlenen Kocaeli Yelken Kupası yarışlarına katılan Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin spor sporları merkezi olmaya aday bir şehir olduğunu söyledi
‘Spor kenti Kocaeli’ vizyonu kapsamında düzenlenen ya da desteklenen etkinliklerle şehrin spor kültürünü ve marka değerini geliştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyüakın, ilimizde gerçekleşen sportif organizasyonlarda da sporcuları yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Kocaeli Yelken İl Temsilciliği’nin Darıca Bayramoğlu’nda düzenlediği Kocaeli Yelken Kupası yarışlarına katılan Başkan Büyükakın, ‘yelkenler fora’ diyen sporcuların heyecanına ortak oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Darıca Balyanoz Koyu’nda gerçekleşen yarışlara Kocaeli’den lisanslı 41 sporcu Optimist, ILCA 4, ILCA 6 sınıflarında mücadele verdi. Keyifli ve bir o kadar da kıran kırına geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık verdi.
BÜYÜKAKIN: “SU SPORLARININ MERKEZİ OLMAYA ADAYIZ”
Ödül töreninde sporcuları tebrik eden Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin spor sporları merkezi olmaya aday bir şehir olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın konuşmasında, “Ben Kocaeli’nin su sporlarının merkezi olması hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Sizden de destek istiyorum. Yelken için, kürek için, açık su şampiyonaları için sizler de bize destek verin. Kocaeli su sporlarının merkezi olmaya aday bir şehirdir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bütün imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.
TARIM: “ŞANSILIYIZ, ÇÜNKÜ TAHİR BAŞKANIMIZ VAR”
Ödül töreninde yaptığı konuşmada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin su sporlarına verdiği destek ve çalışmalardan bahseden Kocaeli Yelken İl Temsilcisi Tahir Tarım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Tarım, “Bu yıl Haziran ayında yapılan geleneksel Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yelken Trofesi yarışları ve Su Sporları Festivali ile hali hazırda tesis ve benzeri çalışmalar çok önemli yatırımlardır. İlimiz yelken camiamız çok şanslı. Çünkü su sporlarına, dolayısıyla denize, doğaya, çevreye, ulaşıma, sağlığa ve gençliğe önem veren bir başkanımız var. Kendisine tüm Kocaeli yelken ailemiz adına teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yelken yarışlarında dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
.gif)
Spor, 01 Eylul 2022 00:43
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
