İzmit’te Göksel coşkusu
Gündem, 31 Ağustos 2022 20:38İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Göksel, İzmitlilerin bayram coşkusunu zirveye taşıdı. Konserde gençlere seslenen Başkan Hürriyet, “30 Ağustos milletimizin özündeki hürriyet aşkıdır, 30 Ağustos milletimizin istiklal sevdasıdır ve 30 Ağustos o büyük lider muhteşem deha Atamızın gençlere emanetidir” dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle İzmit’te milli bayramlar büyük bir coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını da birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerle kutlayan İzmit Belediyesi, finali ünlü şarkıcı Göksel’in konseriyle yaptı. İzmitlilere unutulmaz bir bayram yaşatan Göksel, İzmitlilerden büyük alkış topladı.
.gif)
HÜRRİYET, “30 AĞUSTOS ATAMIZIN EMANETİDİR”
Bu coşkulu günde birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Sevgili İzmitliler, eğer bağımsız bir devlet kurmuşsak; şu denizlere bizim diye bakıyor, bu topraklarda ana bağrının sıcaklığını hissediyorsak, özgürce nefes alabiliyorsak, hepsini ve her şeyi 30 Ağustos Zaferi’ne borçluyuz. 30 Ağustos milletimizin özündeki hürriyet aşkıdır, 30 Ağustos milletimizin istiklal sevdasıdır ve 30 Ağustos o büyük lider muhteşem deha Atamızın gençlere emanetidir. Sevgili gençler, bu emanete sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur.

“SELAM OLSUN O’NUN İZİNDEN YÜRÜYENLERE”
Selam olsun zaferiyle destan yazan kahramanlara, selam olsun hayatını özgürlüğe adayan güzel insanlara, selam olsun Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e… Ve selam olsun o güzel insanın izinden yürüyenlere. Gençler şunu sakın unutmayın: Atamızın yürüdüğü yol hiçbir zaman kötülüğe çıkmaz. Atamızın yürüdüğü yol her zaman ve her zaman milletimizin gurur duyacağı zaferlere, iyiliğe çıkar. Lütfen o yoldan ayrılmayın çünkü o yolu bir çift mavi gözün ışığı aydınlatıyor.
“ÖZGÜR GÜNLER ÇOK YAKINDA”
Atamız, “Zafer, zafer benimdir diyebilenlerindir” diyor. İşte bu zafer bizim, Türk milletinin, hepimizin. Bu zafer coşkusunu yan yana, dayanışmayla ve birbirimizin gözünün içine bakarak millet olma aşkıyla beraberce yaşıyoruz. Diliyoruz ki daha adil, daha eşit, gençlere değer veren, özgür düşünceye sansür uygulanmayan, festivallerin yasaklanmadığı, müziğin ve sanatın susturulmadığı ve tabi ki sanatçıların hapsedilip tutuklanmadığı güzel bir gelecekte buluşacağız. Buna inanın. Biz inanıyoruz, çok az kaldı. Yakında sanatın ve sanatçının değer gördüğü çok güzel günler göreceğiz. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Zaferimiz kutlu olsun. Selam olsun o büyük lidere, selam olsun yolundan yürüyenlere, selam olsun özgür düşünenlere” ifadelerini kullandı.
“100 YILLIK BİR ÇINAR GİBİ ZAFERİMİZ”
Ünlü sanatçı Göksel’e Kocaelispor forması, İzmit çınarı, çiçek ve İzmit’in sembolü olan pişmaniye hediye eden Başkan Hürriyet, kendisine Zafer coşkusunu İzmitlilerle paylaştığı için teşekkür etti. Göksel, “100 yıllık bir çınar gibi zaferimiz. Güzel yerlerde, bize güzellikler getirecek yerlerde böyle harika kadınları görmek istiyoruz. Fatma Hanıma yürek verelim, destek verelim” şeklinde konuşarak Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.
.gif)
Gündem, 31 Ağustos 2022 20:38
Yorumlar (0)
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
