Kocaelispor Taraftar Yarışmasında müthiş final!
Gündem, 28 Ağustos 2022 10:57İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsünün düzenlediği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması kıyasıya rekabetin yaşandığı final programıyla sona erdi. Programda ayrıca MaNga’nın Kocaelispor için hazırladığı özel marş ilk kez paylaşıldı
Kentin en değerli markası Kocaelispor’un tarihinin gelecek nesillere aktarılması adına İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması 5 gün boyunca kentin farkı noktalarında yapıldı. Yarışma programı canlı yayınlarla İzmit halkına sunuldu. Cumhuriyet Parkında başlayan yarışmanın finali Yunus Emre Kültür Merkezinde yapıldı.
KAZANAN ORKUN ÇAKAR OLDU
Spor İşleri Müdürlüğü organizesinde Moderatörlüğünü Mehmet Açık’ın gerçekleştirdiği yarışmada finale kalan 11 isim şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Finalde, Mehmet Özdenkaya, Orkun Çakar, Hakan Eltut, Yağız Taşer, Berat Kaan Bayram, Ulaş Erdoğan, Mert Yazıcı, Yusuf Aktürk, Kubilay Ketenci, Nihal Koç ve Batuhan Taşçı kozlarını paylaştı. İlk turları başarıyla geçen Ulaş Erdoğan, Batuhan Taşçı ve Orkun Çakar final etabına geçti. Final etabında da son 2’ye kalan Ulaş Erdoğan ve Orkun Çakar videolu soruda yarıştı. Final sorusunda doğru cevabı veren Orkun Çakar Kocaelispor Taraftar Yarışmasının kazananı oldu.
.gif)
EFSANELER KATILDI
Finale Kocaelispor’un efsane isimleri de katılarak dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Programa Kocaelispor’un efsane futbolcuları Osman Çakır ve Engin Öztonga’nın yanı sıra CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, Kocaelispor’da uzun yıllar yöneticilik yapmış isimler ve çok sayıda Kocaelispor taraftarı katıldı.
HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
Yarışmayı ilk sırada tamamlayan isim 3 Bin TL, ikinci sırada tamamlayan isim 2 Bin TL ve üçüncü sırada tamamlayan isim ise bin TL’lik hediye çekinin sahibi oldu. Hediye çekleri, İzmit Belediyesinin bünyesinde bulunan Çınar Halk Market, Sarısu Gençlik Kampı, Gülümse Kafe, Lavanta Kafe, Şehr-i İzmit Kafe ve Yeni Cuma Çay Bahçesi’nde geçerli olacak. Hediye çeklerinin yanı sıra dereceye girenlere sürpriz hediyeler de takdim edildi.
MANGA’NIN KOCAELİSPOR MARŞI İLK KEZ PAYLAŞILDI
Birbirinden değerli hediyelerin yanı sıra final gününde ayrıca ünlü müzik grubu MaNga’nın Kocaelispor için hazırladığı marş ve klip de ilk defa vatandaşların beğenisine sunuldu. Uzun zamandır MaNga’nın Kocaelispor’a özel hazırladığı marşı bekleyen Kocaelisporlular marşı büyük bir coşkuyla karşıladı.
Gündem, 28 Ağustos 2022 10:57
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
