Antik Köfte şimdi de Balyanoz Koyu’nda
Gündem, 27 Ağustos 2022 16:58Büyükşehir, Antik Köfte lezzetini bu kez Bayramoğlu Balyanoz Koyu’na taşıdı. Tesis şimdiden bölge halkının gözdesi oldu
Kocaeli denilince akla gelen lezzetlerin başında gelen Antik Köfte, günden güne hizmet çıtasını yükseltiyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş’nin bir markası olan Antik Köfte, Kocaeli’deki 6. tesisini Darıca Balyanoz Koyu’na açtı. Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesindeki en büyük tesisini Darıca Millet Bahçesi 2. etap kısmına açan ve yine Darıca Millet Bahçesi’nin girişinde ‘İskele Antik Köfte’ ismiyle bölge halkına hizmet veren Antikkapı, eşsiz lezzetleri ve kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla bu kez Darıca Balyanoz Koyu’nda misafirlerini bekliyor.
LEZZETİN DURAĞI OLUYOR
10 yıllığına kiraladığı Basın İlan Kurumu (BİK) tesislerini ‘Balyanoz Gençlik Kampı’ adıyla yeniden dizayn eden Büyükşehir buraya pek çok yenilik kattı. Yeniliklerden birisi olarak Antikkapı’ya geçen mevcut restoran, son model mutfak ekipmanlarından masa dizaynına kadar şık ve modern bir görünüme kavuşturuldu. Balyanoz Koyu’ndaki yürüyüş yolundan restorana ilave yürüyüş yolu yaparak bölge halkının buradan hizmet almasını sağlayan Antikkapı A.Ş., Antik Köfte ve Kafe markasıyla Balyanoz Koyu’nda lezzetin durağı olmaya devam edecek.
420 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP
Yaklaşık 500 metrekare alanda hizmete giren Antik Köfte, zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Köfte çeşitlerinin bulunduğu menüde kebap çeşitleri de mevcut. İç kapasite 120, dış mekân ise 300 olmak üzere toplam 420 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Balyanoz Koyu’ndaki Antik Köfte’de 42 personel hizmet veriyor.
KAFE HİZMETİ DE VERİLİYOR
Antik Köfte, her tesisinde olduğu gibi Balyanoz Koyu’ndaki tesisinde de müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Bu bağlamda vatandaşlar, yarı self servis olarak kasa noktasından siparişlerini verebilecek. Ayrıca bahçe alanında çay, kahve, dondurma ve tatlı çeşitleri ile kafe hizmeti de sunuluyor. Haftanın 7 günü 09.00-23.00 saatleri arasında açık olacak Antik Köfte, Büyükşehir’in düzenlediği Balyanoz Koyu’nun cazibesine cazibe katacak.
.gif)
Gündem, 27 Ağustos 2022 16:58
Yorumlar (0)
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
