Başkan, Aksüt ailesinin gönlünü kazandı
Gündem, 27 Ağustos 2022 02:57Büyükşehir, engelli bireylere yönelik özel hizmetlerine devam ediyor. Başkan Büyükakın’dan özel çocukları olan aileyi duygulandıran hareket
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylere yönelik destek hizmetlerinde öne çıkıyor. Özel bireylerden desteğini esirgemeyen Başkan Tahir Büyükakın, Kartepe Köseköy’de oturan Aksüt ailesinin doğuştan engelli 2 çocuğunun gönlünü kazandı. Anne Fatma Aksüt özel sebeplerinden dolayı evlerinin yakınındaki parka çıkamayan çocukları Abdülkadir ve Çınar için Başkan Büyükakın’dan park talebinde bulundu. Başkan Büyükakın’ın talebin karşılanma talimatını vermesinin ardından ailenin bahçesine çocuk parkı montajı yapıldı.
ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ
Kartepe Köseköy’de oturan Fatma ve İsmail Aksüt çiftinin 4 çocuğundan 2’si doğuştan engelli. Aile doğuştan Down Sendromlu olan 18 yaşındaki Abdülkadir ve doğuştan epilepsi ve zihin engeli olan 7 yaşındaki Çınar için Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sosyal medya hesabına mesaj atarak, park talebinde bulundu. Özel bireylere yönelik desteğini esirgemeyen Başkan Büyükakın, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına park yapımı için talimat verdi. Daha sonra Park ve Bahçeler ekibi tarafından ailenin oturduğu evin bahçesine çocuk parkı montajı yapıldı. Özel bireylere yönelik jestleriyle vatandaşların gönlünü fetheden Başkan Büyükakın, Aksüt ailesinin de gönlünü kazandı. Evlerinin önündeki parkta doyasıya eğlenen engelli çocukların ise yüzü güldü.
‘’BAŞKANIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN’’
Özel rahatsızlıkları bulunan çocuklarının diğer çocuklarla uyum sorunları olması sebebiyle çocuk parkı talebinde bulunan Fatma Aksüt, “Çocuklarımın diğer çocuklarla uyum sorunu yaşaması benim içinde çocuklar içinde zor oluyordu. Bahçemiz de müsait olduğu için Başkanımızın sosyal medya hesabından talepte bulunduk. Başkanımız da bu talebimize cevap verdi ve 1 hafta içinde parkın montajı yapıldı. Çocuklarım bu parkı görünce çok mutlu oldu. Bizler de mutlu olduk. Çocuklarımızın mutlu olmasına, yüzünü gülmesine sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum. Tahir Başkanım Allah sizden razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Aksüt ailesi, “Başkanım sizleri evimizde misafir etmek isteriz’’ diyerek Başkan Büyükakın’ı evlerine davet etti.
.gif)
Gündem, 27 Ağustos 2022 02:57
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
