SEDAŞ’ın Gebze’deki hat bakım çalışması aralıksız sürüyor
Gündem, 22 Ağustos 2022 16:25SEDAŞ, hafta sonları Gebze’de kapsamlı saha bakım ve altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Enerji sürekliliğinin sağlanması için kilit rol oynayan çalışmalarda Gebze Bölge Müdürlüğü’nün yanı sıra Kocaeli Bölge Müdürlüğü ve Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı takviye ekipler de yer aldı.
20 bin kilometrekarelik alanda 2 milyonu aşan müşteriye kaliteli, sürekli ve sürdürülebilir enerji hizmeti sunan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), altyapı faaliyetlerini hızlandırdı. Gebze için hazırlanan 2’nci seviye bakım planlaması kapsamında ilçeyi besleyen ana hatlarda kapsamlı çalışmalar yapıldı. SEDAŞ’ın Gebze Bölge Müdürlüğü’nün tam kadro görev aldığı çalışmaya Kocaeli Bölge Müdürlüğü ve Sakarya Bölge Müdürlüğü’nden de ilave ekipler katıldı. SEDAŞ’ın Gebze’deki altyapı faaliyetleriyle arıza kaynaklı kesintilerin önlenmesi hedefleniyor. Çalışmalar, sanayi hatlarındaki yoğunluk göz önünde bulundurularak en az sayıdaki kullanıcıyı etkileyecek şekilde hafta sonları gerçekleştiriliyor.
28 ekip 2 gün boyunca sahadaydı
Planlamalar kapsamında 13-14 Ağustos günlerinde, İskele Trafo Merkezi’nden çıkan ve Dilovası, Darıca ve Gebze bölgelerini besleyen Gebze 1-2 ile Tuzla 1-2 fiderlerinin bakımları yapıldı. Yaklaşık 7 ila 7,5 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde ekonomik ömrü dolan jumperi yenileme, ağaç budama, sehim alma, kuşkonmaz yerleştirme ve izolasyon çalışmaları yapıldı. Sahadaki çalışmalarda iki gün boyunca toplamda 28 ekip görev aldı.
Toplamda 13 km’lik hattın bakımları bitirildi
20 Ağustos günü Hurdacılar kabinden çıkan ve Gebze’deki müşterilerin enerji ihtiyacını karşılayan hatların bakımları tamamlandı. 14 ekip tarafından 5,5 kilometrelik hattaki izolasyon, ağaç budama, ekonomik ömrü dolan jumperi yenileme, ağaç budama, sehim alma ve kuşkonmaz yerleştirme çalışmaları yapıldı. 21 Ağustos’ta ise Tepeören Trafo Merkezi’nden çıkarak Gebze ve Darıca bölgelerine hizmet veren Osmangazi 1-2 ve GOSB 1-2 fiderleri bakıma alındı. Bu kapsamda ağaç budama, sehim alma, izolasyon, kuşkonmaz yerleştirme ve jumper yenileme işlemleri gerçekleştirilen hattın uzunluğu 7,5 kilometre olurken çalışmalara 14 ekip katıldı.
.gif)
Gündem, 22 Ağustos 2022 16:25
Yorumlar (0)
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
