SEDAŞ’ın Gebze’deki hat bakım çalışması aralıksız sürüyor
Gündem, 22 Ağustos 2022 18:30SEDAŞ, hafta sonları Gebze’de kapsamlı saha bakım ve altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Enerji sürekliliğinin sağlanması için kilit rol oynayan çalışmalarda Gebze Bölge Müdürlüğü’nün yanı sıra Kocaeli Bölge Müdürlüğü ve Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı takviye ekipler de yer aldı.
20 bin kilometrekarelik alanda 2 milyonu aşan müşteriye kaliteli, sürekli ve sürdürülebilir enerji hizmeti sunan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), altyapı faaliyetlerini hızlandırdı. Gebze için hazırlanan 2’nci seviye bakım planlaması kapsamında ilçeyi besleyen ana hatlarda kapsamlı çalışmalar yapıldı. SEDAŞ’ın Gebze Bölge Müdürlüğü’nün tam kadro görev aldığı çalışmaya Kocaeli Bölge Müdürlüğü ve Sakarya Bölge Müdürlüğü’nden de ilave ekipler katıldı. SEDAŞ’ın Gebze’deki altyapı faaliyetleriyle arıza kaynaklı kesintilerin önlenmesi hedefleniyor. Çalışmalar, sanayi hatlarındaki yoğunluk göz önünde bulundurularak en az sayıdaki kullanıcıyı etkileyecek şekilde hafta sonları gerçekleştiriliyor.
28 ekip 2 gün boyunca sahadaydı
Planlamalar kapsamında 13-14 Ağustos günlerinde, İskele Trafo Merkezi’nden çıkan ve Dilovası, Darıca ve Gebze bölgelerini besleyen Gebze 1-2 ile Tuzla 1-2 fiderlerinin bakımları yapıldı. Yaklaşık 7 ila 7,5 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde ekonomik ömrü dolan jumperi yenileme, ağaç budama, sehim alma, kuşkonmaz yerleştirme ve izolasyon çalışmaları yapıldı. Sahadaki çalışmalarda iki gün boyunca toplamda 28 ekip görev aldı.
Toplamda 13 km’lik hattın bakımları bitirildi
20 Ağustos günü Hurdacılar kabinden çıkan ve Gebze’deki müşterilerin enerji ihtiyacını karşılayan hatların bakımları tamamlandı. 14 ekip tarafından 5,5 kilometrelik hattaki izolasyon, ağaç budama, ekonomik ömrü dolan jumperi yenileme, ağaç budama, sehim alma ve kuşkonmaz yerleştirme çalışmaları yapıldı. 21 Ağustos’ta ise Tepeören Trafo Merkezi’nden çıkarak Gebze ve Darıca bölgelerine hizmet veren Osmangazi 1-2 ve GOSB 1-2 fiderleri bakıma alındı. Bu kapsamda ağaç budama, sehim alma, izolasyon, kuşkonmaz yerleştirme ve jumper yenileme işlemleri gerçekleştirilen hattın uzunluğu 7,5 kilometre olurken çalışmalara 14 ekip katıldı.
.gif)
Gündem, 22 Ağustos 2022 18:30
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
