İYİ Parti İzmit her yerde
Siyaset, 20 Ağustos 2022 18:10İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak devam ediyor.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığının ilkini İzmit'te başlattığı 25 mahallede Çat Kapı ev ziyareti programının ardından İzmit İlçe Başkanlığı Çat Kapı ev ziyaretlerine devam ediyor. Bu hafta önce Orhaniye köyünde Çat Kapı ev ziyareti yapan İlçe Teşkilatını köy halkı büyük bir ilgiyle ağırladılar.
Sonraki köy ziyaretini AKP’nin en çok oy aldığı mahallelerden olan Çubuklu Osmaniye Köyüne İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Nihal Kupşi, Cavide Yüceer, Abdurrahman Akgül, Yavuz Dursun, Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Ali Osman Aydın, Kadın Politikalarından Hayriye Bekar, Yenişehir Mahalle Başkanı Semiha Gündoğdu ile birlikte gerçekleştirdiler.
.gif)
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Vatandaşlarımıza partimizi, partimizin politikalarını köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak anlatmaya devam ediyoruz. İlçe Teşkilatımız ile bu hafta Çubuklu Osmaniye köyümüzde vatandaşlarımızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in selamlarını ilettik. Köylülerimizin sorunlarını dinledik. Köy halkı Büyükşehir ve çevre belediyelerin topladıkları köpekleri köyün yakınına atmasından şikayetçi. Ziyaretimiz esnasında bizde bu sorunu gördük.
Devletin kötü özelleştirme politikalarının ceremesini köy halkımız çekiyor. Hala köyde büyük bir elektrik problemi var. Sadece Çubuklu Osmaniye köyümüzde değil köylerimizin %80 ninde hala en küçük yağmurda rüzgarda elektrikler kesiliyor. Ziyaretimizde köy kahvesinde vatandaşlarımızla sohbet ederken elektrikler gidince vatandaşlarımızın sorununa şahit olduk. İYİ Partimizin iktidarında bütün ampulleri patlatacağız, vatandaşlarımız güneşimiz ile aydınlanacak. Az Kaldı.
Siyaset, 20 Ağustos 2022 18:10
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
