Kandıra’da Ağustos dolu dolu yaşanacak
Gündem, 17 Ağustos 2022 21:00Kandıra Ağustos ayı içinde bir dizi kültür sanat etkinliği ve uluslararası yarışmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Yaz etkinlikleri kapsamında kültür-sanat, film gösterimlerinden konserlere, söyleşilerden festivallere kadar toplumun her kesimine yönelik etkinliklerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi işbirliği ile Ağustos ayın içinde Kandıra’da bir birinden güzel programlarla unutulmaz etkinlikler gerçekleştirecek. Kandıra Belediyesi Ağustos ayı içinde bir dizi kültür sanat etkinliği ve Uluslararası Balık Tutma Yarışmasına ev sahipliği yapacak.
KLARNET SEVERLERE ‘’KANDIRA KLARNET GECESİ’’ (1)
Ünlü Klarnet Virtüözü Türkan Kandıralı ve usta klarnet virtüözleri Altan Gözetlik, Ergün Şenlendirici ve TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz eşsiz reperatuarları ile 21 Agustos Pazar günü saat 21:00’de Kandıra Kent Meydanında gerçekleştirilecek ‘’Kandıra Klarnet Gecesi’’ programında Kandıralılara unutulmaz bir gece yaşatacak.
KANDIRALI ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLACAK (2)
“Çık Dışarıya Oy-na-ya-lım!’’ adı altında 12 ilçede 24 noktada başlayan çocuk şenliğinin bir durağı da Kandıra olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi işbirliği ile 23 Ağustos 2022 Salı günü Saat 18:00-21:00 saatleri arasında Kandıra Namazgah Tema Park alanında düzenlenecek olan program Kandıralı çocuklara eğlenceli ve keyifli saatler yaşatacak. Program da masal ve kukla gösterisi sahnelenecek.
RECEBİM VE BEDİRHAN KONSERİ (3)
Kandıra Belediyesi Kültür Günleri kapsamında düzenlenen Karadeniz'in sevilen sesi Recebim ile Karadeniz'in genç başarılı sesi Bedirhan Konseri Kandıra’yı sallayacak. 24 Ağustos Çarşamba günü 20:30 – 24:00 saatleri arasında Kandıra Namazgah Tema Park Alanında açık hava konseri olarak gerçekleştirilecek program için daha şimdiden heyecan dorukta.
.gif)
BİR DİĞER MÜZİK ZİYAFETİ: SİMGE SAĞIN KONSERİ (4)
Yine ‘Yaz Neşesi’ etkinlikleri kapsamında 27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da Simge Sağın Kandıralı müzikseverlerle buluşacak. Kandıra Meydanı’nda sevenleriyle bir araya gelecek olan Sağın, en güzel şarkılarını müzikseverlerle birlikte seslendirecek.
5. KOCAELİ ULUSLARASI BALIK YAKALAMA YARIŞMASI (5)
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa ve Su Sporları Kulübü, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığının işbirliği ve Kandıra Belediyesinin destekleri ile 5. si düzenlenecek olan Uluslararası balık yakalama yarışması 26-27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Kandıra Çamkonak Mahallesi Uzunkum Sahilinde gerçekleşecek. Karadeniz’de ilk defa gerçekleşecek olan yarışma, Karadeniz’in hırçın dalgalarına karşı her anı heyecanlı ve kıyasıya mücadele ile geçeceği tahmin ediliyor.
8 ayrı ülkeden 20 yabancı Sporcu ve ülkemizin 13 ayrı şehrinden toplamda 120 sporcunun 2 şer kişilik takımlar halinde katılacağı yarışma 3 etaptan oluşacak. 1. Etap 27 Ağustos 01:00 da başlayıp, 07:00 da sona erecek. 2. Etap 27 Ağustos 19:00 da başlayıp 23:00 da bitecek. 3. Etap ise Büyük balık etabı olacak. 28 Ağustos saat 01:00 da başlayıp, sabah 07:00 da bitecek. Yarışmada en büyük balığı yakalayan yarışmacı ve puanlama sisteminde 1.-2. ve 3. olan takım Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa ve Su Sporları Kulübü tarafından ödüllendirilecek. Ağustos ayında gerçekleşecek bu beş programda zevkinize göre yer almayı unutmayın.
Gündem, 17 Ağustos 2022 21:00
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
