Başkan Hürriyet, Fethiye çalışmalarını adım adım takip ediyor
Gündem, 12 Ağustos 2022 17:01İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi ve yan yollarındaki yenileme çalışmalarını gece gündüz yerinde takip ediyor
İzmit Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı ve üstyapı çalışmalarına hızla devam ettiği Fethiye Caddesi ve yan yolları yeni ve modern görüntüsüne adım adım yaklaşıyor. Esnafın ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına gece boyunca devam eden ekipler üst kaplama çalışmalarını titizlikle yaparken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de gece çalışmalarını yakından takip ediyor.
“ÇOK EMEK VERDİK”
Ekiplere kolay gelsin dileklerini ileten ve çalışmaları inceleyen Başkan Hürriyet, “Saat gece yarısını geçerken biz yine sahada İzmitliler için en iyisi olsun diye çalışmaları denetlemeye çalışıyoruz. Fethiye Caddesi bizim prestij projelerimizden bir tanesi. Aylarca üzerine çok kafa yorduğumuz, çok emek verdiğimiz, bütün ekiplerimizle birlikte saniye saniye başında olduğumuz önemli bir çalışmamız. Çalışmalarda yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.
.gif)
“ÇALIŞMALAR SABAHA KADAR DEVAM EDİYOR”
Üst kaplama çalışmaları gündüz saatlerinde çok zor oluyor. Hem esnafın işlerini etkiliyor hem de vatandaşın ulaşımını zorlaştırıyor. O yüzden biz çalışmalarımızı daha çok geceye yönlendirdik. Sabaha kadar burada 5-6 ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Aksayan eksik bir şey var mı diye biz de teknik arkadaşlarımızla sık sık inceleme yapıyoruz. Cadde boşken çalışmak daha pratik ve hızlı oluyor. Esnafımıza ve vatandaşımıza sıkıntı yaratmadan sabaha kadar çalışmalar devam ediyor.
“İNCE İŞÇİLİK İSTİYOR”
Çalışan tüm arkadaşlarımın emeğine sağlık. Hoşgörü gösteren, sabır gösteren bütün yurttaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Çok az kaldı, biraz daha sabır. Yakın zamanda inşallah büyük bir kısmı tamamlanacak. Üstyapı bittikten sonra ışıklandırma ve estetik yapılara başlayacağız. Burada yaptığımız çalışma ince bir işçilik istiyor. Ekiplerimiz çok titiz çalışıyorlar. O yüzden biraz sabır istiyoruz. En iyisi, en kullanışlısı, en uzun ömürlüsü olsun diye çok uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Gündem, 12 Ağustos 2022 17:01
Yorumlar (0)
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
