Başkan Büyükakın: Her çocuk mutlu olmayı hak ediyor
Gündem, 10 Ağustos 2022 05:04Başkan Büyükakın, 12 ilçede 24 noktada başlayan çocuk şenliğinin bir durağı olan İzmit Sekapark alanında çocuklarla ve ebeveynleriyle buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çık Dışarıya Oy-na-ya-lım!’’ adı altında 12 ilçede 24 noktada başlayan çocuk şenliğinin bir durağı olan İzmit Sekapark alanında çocuklarla ve ebeveynleriyle buluştu. Eğlenceli bir o kadar da mutlu anların yaşandığı etkinlikte Başkan Büyükakın, çocuklarla çocuk oldu, onlarla birlikte o anların keyfini çıkardı. Etkinlik alanındaki çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın çok mutlu olduğunu gördüm. Anne ve babalarımız da mutluydular. Biz tam da bunu istiyoruz. Onların mutlu olduğu hizmetler ve bu benzeri sosyal etkinliklerle ailelerimizin keyifli zaman geçirmelerini arzu ediyoruz” dedi.
ÜLKEMİZİ GÜZELLEŞTİREN YEGÂNE ŞEY ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜDÜR
Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın da yer aldığı etkinliklerde çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Büyükakın, ritim etkinliğine de katıldı. Çocukların arasında onlara eşlik eden Başkan Büyükakın, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “Şunu çok net biliyoruz ki; şehrimizi, ülkemizi ve dünyayı güzelleştiren yegâne şey çocukların tebessümüdür, mutluluğudur. Bizim gayemiz de onların gülmeleri ve mutlu olacağı alanları oluşturmaktır. Sadece bu gibi etkinliklerle çocuklarımızın yanında olmuyoruz, hayatın her alanında eğitimden spora, sağlıktan sosyal hizmetlere kadar tüm çocuklarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.
“HİÇBİR ÇOCUK HER AN ÖLÜM KORKUSUYLA YAŞAMAZ”
“Bu alandaki çocuklarımızın mutluluğunu ve gülümsemelerini görmekten daha güzel daha büyük bir mutluluk yok” diyen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın o güzel ve temiz kalplerine güzel şeylerle dokunmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bir çocuğun kalbinden daha geniş ummanın olmadığını çok iyi biliyor. Ekiplerimizin bu noktada güzel işler yapıyorlar. Dünyada savaşların, çatışmaların, açlık ve kıtlıkların olduğu bir dönemden geçiyoruz. İnşallah dünyadaki hiçbir çocuk gece uykuya aç girmez, açlıktan ağlamaz, her an ölüm korkusuyla yaşamaz. Biz sadece dünyadaki tüm çocukların mutluluğunu istiyoruz. Hiçbir çocuk, hiçbir masum çocuk, gece evine atılan bombayla ölmesin istiyoruz. Her çocuk mutlu olmayı hak ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.
.gif)
Gündem, 10 Ağustos 2022 05:04
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
