Muhalefetin içinde kaç tane daha Mehmet Ali Çelebi var?
Siyaset, 09 Ağustos 2022 09:58Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye katılacağı yönündeki tartışmalar üzerine değerlendirme yaptı.
Radio Sputnik’ten (RS FM) Ali Çağatay’ın Seyir Hali programına konuk olan BTP lideri, önce dikkat çekici bir soru sordu.
Muhalefet kendi ekibine dikkat etmeli
“Burada muhalefet kanadının şunu çek etmesi gerekiyor, içinizde daha ne kadar Mehmet Ali Çelebi var” diye soran Hüseyin Baş, “Altılı masanın da, Millet İttifakı'nın da veya bütün muhalefet bloğunun da içeride ne kadar Mehmet Ali Çelebi var? Ne kadar talimatla veya mali bir beklentiyle, koltuk sevdasıyla duruşunu, partisini, Türk milletinin geleceğini bir şekilde başkalarına tapulama potansiyeli olan kaç kişi daha piyasada dolaşıyor? Bunu da çek etmek, bunu da bilmek lazım bu da çok önemli bir durum” ifadelerini kullandı.
“Seçim süreci terörize faaliyetler altında yürütülebilir”
Eski bir asker olan Çelebi’nin terörle mücadele etmiş ve FETÖ kumpaslarına maruz kalmış bir kişi olduğuna da dikkat çeken Hüseyin Baş, önümüzdeki seçim sürecinde Türk Halkının terör karşıtı ve terör yandaşı gibi 2 cepheye ayrıştırılarak seçime götürülmek istenebileceğine dikkat çekti.
BTP lideri şöyle konuştu; “Bu haberlerden sonra bende şu his de uyandı; Bu kişi şu anda hükümet tarafından sarılıp sarmalanacak öyle görülüyor. Bu ne hava veriyor? Belki de seçim süreci belli terörize faaliyetler altında, bunlara maruz kalacağımız biçimde yürütülebilir. Bu ihtimali getiriyor benim aklıma. Bu tehlikeli ve problemli bir ihtimal fakat buradan şu dersi çıkarmamız lazım; Bu nasıl olabilir? Belki de belli dış güçler hükümetin faydasına bunu organize edebilir veya farklı yöntemlerle bunlar ortaya çıkabilir. Türkiye'de seçim atmosferi milli değerlerin kaşındığı, milli değerlerin öne çıkarıldığı bir süreçte yürütülebilir” dedi.
Siyaset, 09 Ağustos 2022 09:58
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
