Gölcük Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırıyor
Gündem, 03 Ağustos 2022 17:57Gölcük Belediyesi, çocukların daha güvenli ve sağlıklı alanlarda oyun oynayabilmesi için ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.
Gölcük Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ederken; bir yandan da mevcut parkları yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların güvenli alanlarda oynayabilmesi ve vatandaşların da hoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak için devam eden çalışmalar kapsamında Hisareyn Merkez Mahallesi Alev Sokak Park ve Çiftlik Mahallesi Ford Yolu Park’ın yapımı tamamlandı.
YAPIMI DEVAM EDEN PARKLAR
İlçedeki mevcut parkların sayılarını her geçen gün arttıran Gölcük Belediyesi; çalışmalar kapsamında Şehitler Mahallesi Gözlementepe 332. Sokak Park, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Necati Çelik Caddesi Park, Şirinköy Mahallesi Sivritepe TOKİ girişi park, Donanma Mahallesi İlhan Tuba Caddesi parkların yapımları ise büyük ölçüde tamamlandı.
YAPIMINA BU YAZ BAŞLANACAK PARKLAR
Daha önce Hisareyn Şehit Mustafa Yavaş Park, Şirinköy Mahallesi Kervansaray arkası park, Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu Okulu yanı park, İhsaniye Çiftlik 4100. Sokak parkların yapımlarını kısa süre önce tamamlayan Gölcük Belediyesi ilçeye yaşayan çocuklara yeni parklar hediye etmeye devam edecek. İlçede yapılması planlanan; Şirinköy Dicle Caddesi 603.Sokak Park, Halıdere Yalı Mahallesi Sokullu Caddesi Park, Yazlık Merkez Mahallesi Emir Sokak Park, Topçular Mahallesi Sarı Sokak Park, Örcün Sultan Baba Mesire alanı çocuk park, Kamuran Ablak Okul yanı park, Dumlupınar Sağlık Ocağı yanı parkların yapımına da bu yaz başlanması planlanıyor.
.gif)
OYUN GRUPLARI YENİLENEN PARKLAR
Gölcük’te mevut parklarda ise bakım ve yenileme çalışmaları da periyodik olarak devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gözlementepe Mesire Alanı Parkı, Dumlupınar Mahallesi İnönü Caddesi, AYPA yanı parkın oyun gurupları yenilendi. Çalışmalarda; Merkez Mahallesi Yazlık Su Deposu yanı park, Karaköprü Mahallesi Ulu Sokak Parkı, Ulaşlı Mahallesi Yavuz Selim Mahallesi 112 yanındaki parkın oyun grupları da bu ay içinde yenilenecek.
ZEMİNİ YENİLENEN PARKLAR
Parkların yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında bir çok parkın da zeminleri yenilendi. Çalışmalar ile Yazlık Merkez Mahallesi Sağlık Ocağı yanı parkında 141.50 m², Hisareyn Merkez Mahallesi Başaran Sokak Parkı’nda 146.88 m², Karaköprü Mahallesi Sancak Sokak Parkı’nda 125.47 m², Karaköprü Mahallesi Ulu Sokak yanı parkta 95.50 m², Şirinköy Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi basketbol sahası yanı parkta 124.41 m², İhsaniye Merkez Mahallesi Çamlık Caddesi Parkı’nda 234.29 m², Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi Parkı’nda 105.35 m², Çiftlik Mahallesi Fidanlık Cami Yanı Parkı’nda 125.99 m², Piyalepaşa Mahallesi Niyazi Yıldız Parkı’nda 148.13 m², Piyalepaşa Mahallesi 471. Sokak Kuba Cami altı parkta 150.32 m², Piyalepaşa Mahallesi 466. Sokak Parkı’nda 161.58 m², Yunus Emre Mahallesi Muhtarlık yanı parkta 154.13 m², Değirmendere Leyla Atakan Caddesi menfez altı parkta 206.50 m², Değirmendere Merkez Aile Sağlığı Merkezi yanı parkta 127.21 m², Topçular Mahallesi Topçular Parkı’nda 112.61 m², Şirinköy Mahallesi Çağlayan Parkı’nda 168.87 m², Ulaşlı 112 yanı parkta 116.43 m², Yazlık Merkez Mahallesi Seyit Gazi Caddesi Parkı’nda 128.54 m², Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harbiş Caddesi Parkı’nda 175.39 m², Piyalepaşa Yaşar Doğu Caddesi Parkı’nda 163.18 m² zemin yenilendi.
PARKLAR MEYVE AĞAÇLARI İLE YEŞİLLENDİRİLİYOR
Gölcük Belediyesi; Karaköprü Mahallesi Narlı Park, İhsaniye Elmalı Park’da, Değirmendere Yukarı Mahalle’de ve Karaköprü Kavanium üstündeki 5’er dönüm parklarda olduğu gibi; tüm parklara meyve ağaçları dikmeye devam edecek.
Gündem, 03 Ağustos 2022 17:57
Yorumlar (0)
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
