Okul servis araçları için istişare toplantısı yapıldı
Gündem, 31 Temmuz 2022 02:43Büyükşehir Belediyesi’nde ilgili birimlerin katılımıyla 2022-2023 eğitim öğretim döneminde hizmet verecek okul servis araçları için istişare toplantısı yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi öncesi öğrencilerin güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde okul servis araçları için tüm paydaşların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
TÜM PAYDAŞLARLA TOPLANTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamlık, İl ve İlçe Milli Eğitim, İl ve İlçe Emniyet, İl Jandarma, Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü, Ukome Şube Müdürlüğü, Denetim Şefliği, Ticari Plaka İşlemleri Şefliği, Kocaeli Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Servis Araçları Odasının yetkilileri katılım sağladı.
.gif)
TOPLANTI GÜNDEMİ
Toplantıda 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği kapsamında okul servis taşımacılığı yapacakların uymaları gereken kurallar, servisçilerin alması gereken evraklar, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması, evrak karmaşasının önüne geçilmesi, okul servis hizmetlerinin güvenli bir şekilde yapılması, alınacak önlemler ve yapılacak denetimler ele alındı.
GÜZERGÂH İZİN BELGESİ BAŞVURULARI
Katılımcıların ortak düşünceleriyle ileride doğabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için evrak işlemlerinde revizyon olması gerektiği gibi saha denetimlerinin okul önlerinde yapılmasının daha etkili olacağı görüşüne varıldı. Ayrıca okul servis aracı güzergâh izin belgesi başvurularının 08 Ağustos 2022 tarihinden itibaren alınmaya başlaması kararlaştırıldı. Başvurular urbas.kocaeli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak.
Gündem, 31 Temmuz 2022 02:43
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
