Karakadılar’dan Çağlayan’a hediye
Siyaset, 26 Temmuz 2022 10:39CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Gençler için vaatleri arasında yer alan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi projesini AKP’ nin hayata geçirmesi üzerine Teşekkürler Kılıçdaroğlu hastagıyla gündem olan CHP’ den 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması geldi. CHP’ li gençler AKP’ nin tüm il başkanlıklarına CHP’ nin parti programı ve Gençler İçin seçim vaatlerinin olduğu kitapçıklar kargolandı.
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar’ da diğer il başkanları gibi bugün Saat 12:00’ de İl binasında gençlerle bir araya gelerek basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ’ unda katıldığı açıklamada Karakadılar yeni atanan AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ada bir hediye gönderdi.
GÖREVE PROGRAMIMIZI VE VAATLERİMİZİ OKUYARAK BAŞLA
Geçtiğimiz gün ataması yapılan AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanına CHP Parti programı ve Gençler için olan 6 vaatli broşürü kargo ile Akp Kocaeli İl Binasına gönderen CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar; 131. Günün sonunda ataması yapılan Akp Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ a ufak bir hediye gönderiyoruz. Göreve Başladığında ilk olarak Partimizin programını incelemesini ve Genel Başkanımızın Gençler için verdiği 6 vaadi okumasını tavsiye ediyoruz. Parti Programımız ve 6 vaadimizi en kısa süre içerisinde sizlere ulaştıracağız. Şimdiden İyi Okumalar dileriz. Dedi.
İşte Açıklamanın Tam Metni;
Geçtiğimiz haftalarda KYK borçlarının geri ödemelerinin açıklanmasının ardından Gençlerin Demokrat Amcası, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun“Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek, o da iş bulduğunuzda.” şeklindeki çağrısı ve çabalarının ardından iktidarın KYK borçlarının faizlerine yönelik yapmış olduğu çalışmayı eksik de olsa memnuniyetle karşıladık.
Doğduğu topraklarda doymak isteyen, iyi bir eğitim alıp memleketine hizmet etmek isteyen, eğitim alabilmek için borçlanmak zorunda kalan, devletin kendilerine en açık ifadesiyle tefecilik yapmaya çalıştığı milyonlarca KYK borçlusu genç arkadaşımız adına Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na tekrar teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Kılıçdaroğlu!
“
Kemal Kılıçdaroğlu söyler, ak parti yapmak zorunda kalır” şeklinde gerçek karşılığını bulmuştur. Toplumun tüm kesimlerinin sesini Milletin Sesi’ni büyüten Genel Başkanımız Türkiye siyasetine yeni bir slogan armağan etmiştir. “Kemal Kılıçdaroğlu söyler, AK Parti yapmak zorunda kalır”
.jpg)
KYK borçlarının sıfır faizle yapılandırılması, faizsiz ve taksitli geri ödeme sürecinin işe başladıktan sonra uygulamaya konulması Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu memleketin evlatlarına, gençlere 6 vaadinden biriydi aynı zamanda.
AK Parti’ye sesleniyoruz;
Kısa da olsa hala zamanınız varken sizleri diğer 5 vaadimizi de hayata geçirmeye davet ediyor ve bu vaatlerimizi tekrar söylüyoruz:
1- Aile destekleri sigortasından faydalanan ailelerin çocuklarına kamuya personel alımlarında pozitif ayrımcılık yapılacak, mülakat kaldırılacak, zorunlu hallerde kamera kaydıyla mülakat olacak. Torpile kökten son verilecek. Yerel yönetimler de dahil kamuda ilana çıkılan her pozisyon için şeffaf kurallarla işe alım yapılacak.
2- Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi
alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak.
3- Üniversiteye kayıt yaptıran 18 yaş üstü her gence kültür sanat etkinliklerinde kullanabileceği bin TL bakiyeli kart ya da mobil uygulama tanımlanacak. Bu kart veya mobil uygulama, finansal teknoloji ürünü olacak.
4- Gençlerden pasaport çıkarma işlemi ya da yurtdışına çıkış harcı alınmayacak.
5- Gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV sıfırlanacak.
Yolun sonu görünüyor. Vaktiniz tükeniyor. Biz iktidara geldiğimizde gençlerin sorunlarını çözecek, vaatlerimizi yerine getireceğiz. Biz göreve gelene kadarki kısa süreyi iyi değerlendirmenizi umut ediyor, gösterdiğimiz yolda atacağınız her adımın bu milletin yararına olacağını ve kısa süre sonra iktidara gelecek olan bizlerin de işini kolaylaştıracağını belirterek şimdiden teşekkür ediyoruz.
Sizlere iki iyilik daha yapmak istiyoruz:
Genel başkanımızın gençlere 6 vaadinden biri olan ve bizim de çağrımızda ilk olarak dile getirdiğimiz kamuda liyakat ve şeffaflığın sağlanması, mülakatın kaldırılması vaadimizi hayata geçireceğinizden bu ülkede yaşayan herkes gibi bizler de şüpheliyiz.. Biz iktidara geldiğimizde vakit kaybetmeksizin bu eksiği tamamlar kamuda liyakati ve şeffaflığı esas kılacak her adımı atarız. Önce sizi göndereceğiz, sonra torpil sistemini bitireceğiz.
İkinci olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik örgütleri olarak, AK Parti Genel Merkezi’ne vaatlerimizin geniş bir şekilde açıklandığı parti programımızı göndereceğiz. Detaylı bir inceleme yapmanızda fayda var. Cumhurbaşkanı’na en azından özetini bile iletebilirseniz bu ülkenin hayrına olacaktır.
Son olarak bir iyilik de Cumhurbaşkanı’na…
Cumhurbaşkanı’nın geçmişte katıldığı bir programda genç bir arkadaşımızın KYK borçları sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle yanıt vermişti; “Bu soruya iki türlü cevap verilir. Bir Bay Kemal gibi cevap verilir. Bir de Tayyip Erdoğan gibi cevap verilir.”
Sn. Cumhurbaşkanı’na bir daha boşluğa düşmemesi adına, kendisine sorulan sorulara hep Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu gibi cevap vermesini tavsiye ediyoruz.
Son Olarak Buradan 131. Günün sonunda ataması yapılan AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ a ufak bir hediye gönderiyoruz. Göreve Başladığında ilk olarak Partimizin programını incelemesini ve Genel Başkanımızın Gençler için verdiği 6 vaadi okumasını tavsiye ediyoruz. Parti Programımız ve 6 vaadimizi en kısa süre içerisinde sizlere ulaştıracağız. Şimdiden İyi Okumalar dileriz.
Teşekkür ederiz.
Siyaset, 26 Temmuz 2022 10:39
Yorumlar (0)
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
