Başkan Turan’dan yüksek tempo
Gündem, 20 Temmuz 2022 19:43Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’da sahada vatandaşlarla bire bir diyaloğu ve bayram seyran, gece-gündüz demeden ilçede yaptığı ziyaretler ile adından söz ettiriyor.
Kandıra’yı adım adım dolaşan, vatandaşların ve muhtarların taleplerini bire bir görerek yerinde çözümler üretmek için sahadan ayrılmayan Başkan Turan, Kurban Bayramı boyunca da meclis üyeleri ile birlikte ziyaret, düğün, sünnet cemiyeti gibi yüzlerce organizasyonda hemşehrileri ile bir araya geldi. Gece yarılarına kadar süren ziyaretler yorucu olsa da, Başkan Turan enerjisi ve çalışkanlığı ile sahadan ayrılmadan çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Başkan Turan’ın bu performansı ve enerjisi takdir toplarken, gönül belediyeciliği anlamında da örnek teşkil ediyor. Gittiği mahallelerde hemşehrilerinin taleplerini dinleyen ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere anında talimat veren Başkan Turan, bu tarzı ile hemşehrilerinin takdirini kazanıyor.
GECE YARILARINA KADAR SÜREN CEMİYET VE ZİYARET MESAİSİ
Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra her gün saha ziyaretleriyle de hemşehrileri ile bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Arefe günü şehit mezarlarına çiçek dikerek ve dualar ederek başladığı mesaisine, bayram boyunca bir dizi ziyaretle sürdürdü. 4 özel öğrenci, İlçe İtfaiye Amirliği , İlçe İSU şantiyesi, Kandıra Devlet Hastanesi, 112 Acil, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Turan, AK Parti ilçe , AK Parti İl ve KOTO bayramlaşmasına katılmasının yanında bayram sonrası da 25’in üzerinde sünnet cemiyeti, 20 ye yakın düğün, 2 asker eğlencesi, 6 mevlit ve 30 a yakın mahalle ziyareti gerçekleştirdi.
.gif)
Gündem, 20 Temmuz 2022 19:43
Yorumlar (0)
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
