Çayırova 15 Temmuz'da tek yürek oldu
Gündem, 16 Temmuz 2022 19:16Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Bayrak uğruna, Türkiye aşkına vatandaşlar meydanlardaydı.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 6.yıl dönümünde Cayırova’da bir dizi etkinlikler yapıldı. Program; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, protokol mensupları ve vatandaşların mehter takımı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile eski Mehmet Akif İlkokulu önünden Çayırova Polis Karakolu’na önüne gerçekleşen yürüyüşle başladı.
Çayırova Polis Karakolu önünde düzenlenen anma programı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, siyasi parti ve stk temsilcileri ve vatandaşların katıldığı programda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bir konuşma gerçekleştirdi.
Çiftçi konuşmasında; ''2016 yılının 15 Temmuz gecesi aziz vatanımızın istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimizin bir ferdi olmaktan ve bu kahraman kardeşlerimle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. 15 Temmuz gecesi; Allah’ın yardımı, milletimizin dirilişi, milyonlarca kardeşimizin duası ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz zor ve karanlık bir geceden aydınlık bir sabaha kavuşmuştur. Biz büyük bir milletiz. 15 Temmuz’u asla ve asla unutmayacağız, unutturmayacağız, o ruhu sonsuza dek diri tutacağız" dedi.
Programda Aykut Kuşkaya sahne aldı. Ezgi sanatçının eserleri hep bir ağızdan söylendi. Eserlere eşlik eden Çayırova halkı, final şarkısında Bir başkadır benim memleketim eserini hep bir ağızdan haykırdı. Başkan Bünyamin Çiftçi sanatçıya katılımından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Kum sanatı gösterisinin yapıldığı program Ayasofya Camii İmam Hatibi Ferruh Muştuer'in okuduğu sala ile sona erdi.
.gif)
Gündem, 16 Temmuz 2022 19:16
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
