İYİ Parti İzmit teşkilatı herkesle bayramlaştı
Siyaset, 11 Temmuz 2022 17:47İzmit İYİ Parti Teşkilatı Kurban Bayramında yoğun bir bayramlaşma programı gerçekleştirdi.
Bayramın ikinci gününde ilk olarak CHP Kocaeli İl Örgütünün düzenlediği bayramlaşmaya katılan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve yöneticileri daha sonra Kocaeli Kent Bayramlaşması ve Kocaeli Rumeli Türkleri bayramlaşmasına katıldılar.
Öğleden sonra İYİ Parti İzmit Teşkilatı, Millet ittifakı temsilcileri ve STK yöneticilerinin yoğun katılımıyla bayramlaşma gerçekleştirdi.
İzmit İlçe Parti binasında düzenlenen bayramlaşma programına İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Parti İl Başkanvekili Çağlar Özer, İYİ Parti İl ve İlçe Yöneticileri, İzmit Belediyesi Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, İYİ Parti Gençlik Kolları, Kadın Politikaları, CHP Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ve Yönetimi, Demokrat Parti Kartepe İlçe Başkanı Ahmet Cengiz, Çevre Köyler Platformu Başkanı İsmail Akdeniz, Çenesuyu Plajyoluspor Başkanı Bünyamin Akman ve Millet İttifakının üyeleri katıldı.
İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz yaptığı konuşmada "Hepiniz hoş geldiniz. Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, hepinize İYİlik getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimizin perçinlediği, dayanışmanın en yüksek olduğu bayramımızdır. Bizleri yanlız bırakmayan Millet İttifakının değerli yöneticileri ve üyelerine, STK'larımızın başkanları ve yöneticilerine ve İYİ aileme katılımları için çok teşekkür ediyorum. AKP iktidarının ucube sistemininde kutladığımız son bayram olmasını ümit ediyor, el birliği ile çok çalışarak milletimizin huzur ve refah içinde yaşayacağı, gençlerimizin iş ve gelecek endişesi taşımadığı bir Türkiye kuracağımıza inanıyorum" dedi.
.gif)
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı "Bu sıcak karşılama için İlçe Başkanı Sn. Pelin Coştur Filiz ve İYİ Parti ailesine teşekkürlerimi sunuyor, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. İlçe Başkanımızında dediği gibi AKP iktidarındaki son bayramı kutluyoruz. Hepinize tekrardan teşekkür ederim" dedi.
Demokrat Parti Kartepe İlçe Başkanı Ahmet Cengiz "Hepinizin Kurban Bayramını kutluyor, sıcak ağırlamanız için teşekkür ediyorum. Millet İttifakı olarak birlikte olmamız güzel, tekrardan teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Çevre Köyler Platformu Başkanı İsmail Akdeniz ise "Bu anlamlı günde kentin değerli insanlarını bir arada görmek son derece mutluluk verici. Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
İYİ Parti İzmit Yöneticileri programın ardından İzmit Belediyesinin düzenlediği Halk Bayramlaşması ve KYÖD’ün düzenlediği bayramlaşma programına katılarak heskesle bayramlaştı.
Siyaset, 11 Temmuz 2022 17:47
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
