Başkan Büyükakın: Bizler bir kadro bir vefa hareketiyiz
Siyaset, 10 Temmuz 2022 06:53“AK Parti de siyaset yapmak demek, öncelikle dostluk, samimiyet, yol arkadaşlığı demektir” diyen Başkan Büyükakın, “Bu anlayışla bir aile olarak bu aziz halka hizmet ediyoruz” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Gebze İlçe Başkanlığında teşkilat üyeleriyle bayramlaştı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşmada AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetiminin yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’da yer aldı. Teşkilat üyeleriyle tek tek bayramlaşan Başkan Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği “Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, şehircilikten sosyal desteklere kadar her alanda sahip olduğu güçlü altyapıyla, hedeflerine kilitlenen bir Türkiye var” diyerek teşkilat üyelerine konuşan Başkan Büyükakın, “Bu hedeflere ulaşmada Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği yine Gebze’mizden vereceğiz. Teşkilatlarımızla birlikte çok çalışacak, sokak sokak ev ev gezecek ve davamızla birlikte hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.
“BÜYÜK BİR MEDENİYETİN VE DAVANIN TEMSİLCİLERİDİR”
AK Parti Gebze İlçe teşkilatıyla görüş alışveriş yapan, hizmetler noktasında Gebze’ye kazandırılan eserlerin büyük bir gurur vesikası olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Teşkilat üyeleri olarak şunu çok iyi biliyoruz. AK Parti teşkilatları, geçmişten gelen büyük bir medeniyetin ve davanın temsilcileridir. Tabi bu davayı anlatırken öncelikle olarak gönüllere girerek şehrimize hizmet veriyoruz. Bizim için asıl olan gönüllere girmektir. Çok şükür bunu da siz teşkilatlarımızla birlikte yapıyoruz. Bizler bir kadro bir vefa hareketiyiz. Kadrolarımızla birlikte ülkemizin ve şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.
.gif)
BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
“AK Parti teşkilatlarımızla birlikte şehrimize kazandırdığımız nice yatırımların mutluluğunu hep birlikte yaşadık” diyerek ziyaret sonrası da bir değerlendirme yapan Başkan Büyükakın, “AK Parti de siyaset yapmak demek, öncelikle dostluk, samimiyet, yol arkadaşlığı demektir. Bu anlayışla bir aile olarak bu aziz halkımıza hizmet ediyoruz. AK Parti teşkilatları aynı zamanda sevgi, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı yerlerdir. Bizlerde samimiyet ve fedakârlık vardır. İşte bu anlayışla çalışmaya devam ettikçe bu birlik olduğu sürece gelecek zaferleri tek tek inşa edeceğiz. Bizler büyük ve güçlü Türkiye için çalışıyoruz, çalışmaya da devem edeceğiz” şeklinde konuştu.
“TÜM DÜNYAYA HAKKI GÖTÜRÜP HİZMET ETME DAVASIDIR”
“AK Parti teşkilatları olarak bir duvar gibi sımsıkı birbirimize bağlanmayı sürdüreceğiz” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, şunları da kaydetti: “Aramıza fitne fesat girmeyecek kadar birbirimize bağlı olacağız. Hak yolu üzerinde yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz. Bu hak davamızda ve hizmet yolunda emek vermeye devam edelim, hizmet edelim. Bunun yanında bizim davamız sadece bir parti davası değil. Sadece Türkiye değil tüm dünyaya hakkı götürüp hizmet etme davasıdır.” Bayramlaşma töreni çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Siyaset, 10 Temmuz 2022 06:53
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
