AK Parti Darıca’dan yoğun katılımlı piknik
Siyaset, 04 Temmuz 2022 21:41AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Hünkâr Çayırında parti mensuplarıyla piknikte bir araya geldi. Çok sayıda katılımın olduğu etkinlikte partililer uzun bir aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
AK Parti Darıca İlçe Başkan Ufuk Acay ve yönetimi tarafından düzenlenen teşkilat pikniği yoğun katılım ile gerçekleşti. Hünkâr Çayırında gerçekleşen pikniğe AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, istişare kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
DOYASIYA EĞLENDİLER!
Sabah saatlerinde başlayan teşkilat pikniğinde partililere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Piknikte ayrıca çocuklar için kurulan oyun parkuruna katılan çocuklarda gün boyu doyasıya eğlendiler.
BAŞKAN ACAY’DAN TEŞEKKÜR!
Düzenlenen etkinliğe katılım yüksek olmasından dolayı partililere teşekkür eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptığı konuşmasında, ”Böylesine güzel ve güneşli bir günde bir araya gelmenin ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutlu davada sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bizler kocaman bir aileyiz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
PİKNİK AKŞAMA KADAR DEVAM ETTİ!
Başkan Acay’ın ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman ve protokol üyeleri birer selamlama konuşması yaparak böyle güzel ve katılımın yüksek olduğu bir etkinlikle AK Parti ailesinin fertleri ile bir araya gelmenin mutluluklarını yaşadıklarını belirterek AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibine teşekkür ettiler. Düzenlenen teşkilat pikniği akşam saatlerine kadar devam etti.
.gif)
Siyaset, 04 Temmuz 2022 21:41
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
