AK Parti Darıca’dan yoğun katılımlı piknik
Siyaset, 04 Temmuz 2022 22:54AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Hünkâr Çayırında parti mensuplarıyla piknikte bir araya geldi. Çok sayıda katılımın olduğu etkinlikte partililer uzun bir aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
AK Parti Darıca İlçe Başkan Ufuk Acay ve yönetimi tarafından düzenlenen teşkilat pikniği yoğun katılım ile gerçekleşti. Hünkâr Çayırında gerçekleşen pikniğe AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, istişare kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
DOYASIYA EĞLENDİLER!
Sabah saatlerinde başlayan teşkilat pikniğinde partililere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Piknikte ayrıca çocuklar için kurulan oyun parkuruna katılan çocuklarda gün boyu doyasıya eğlendiler.
BAŞKAN ACAY’DAN TEŞEKKÜR!
Düzenlenen etkinliğe katılım yüksek olmasından dolayı partililere teşekkür eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptığı konuşmasında, ”Böylesine güzel ve güneşli bir günde bir araya gelmenin ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutlu davada sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bizler kocaman bir aileyiz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
PİKNİK AKŞAMA KADAR DEVAM ETTİ!
Başkan Acay’ın ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman ve protokol üyeleri birer selamlama konuşması yaparak böyle güzel ve katılımın yüksek olduğu bir etkinlikle AK Parti ailesinin fertleri ile bir araya gelmenin mutluluklarını yaşadıklarını belirterek AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibine teşekkür ettiler. Düzenlenen teşkilat pikniği akşam saatlerine kadar devam etti.
.gif)
Siyaset, 04 Temmuz 2022 22:54
Yorumlar (0)
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
Dilovası Ülkü Ocakları’ndan önce Kuran-ı Kerim tilaveti, sonra seminer
Hayat Holding COP31’de deneyimlerini paylaşacak
Madem metro zarar vermeyecek bu reflektörler neden monte edildi?
Dilovası Meclisi’nde hangi konular ele alındı?
Kocaeli’den Gazze’ye anlamlı dayanışma
AKUT, kurtarma kapasitesinin sahadaki karşılığını Kocaeli’nde test etti!
Kocaeli vekilinden Bakan Şimşek’e sert sözler!
Dün yükseldi, bugün yön değiştirdi!
İkili hukuk var tepkisi tutuklama getirdi
26 yaşındaki genç iple kendisini tavana asarak canına kıydı
Başkanvekili Obuz inceleme turunda
Çayırova meclisinde 6 gündem maddesi karara bağlandı
Valilik makam şoförü Akpunar vefat etti
Tarladan Aşevi’ne uzanan üretim ve dayanışma
İzmitli muhtarlara hem ziyaret hem sürpriz!
Kartepeli gençlere ilham veren söyleşi
Milletvekiline fon skandalı ile ilgili konuşma mı denildi?
İzmitli albay Karaca’dan üzücü haber
Darıcalılar Atatürk’e saygı için yürüyecek
Proje tamamlandığında Dilovası’nın yeni buluşma noktası haline gelecek
Kartla akaryakıt ödemelerinde büyük artış
Kocaeli’de 9 ayda 2,1 milyar liralık senet protesto edildi!
MHP'den asgari ücret için öneri
Şikayetvar'a şikayet yağdı!
