Başkan Hürriyet: Kurtuluşumuz kutlu olsun
Gündem, 28 Haziran 2022 08:03İzmit’in kurtuluşunun 101’inci yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kurtuluşumuz kutlu olsun” dedi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı program Kent Merydanında devam ediyor. Etkinlikler İzmit Belediyesi Bandosunun sahne almasının ardından İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde görevli eğitmenler öncülüğüyle hazırlanan geleneksel Türk Tiyatrosu örneklerinin vatandaşa sunulmasıyla devam etti. Programı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş ve çok sayıda vatandaş takip etti.
“ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM”
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Güzel İzmitizimizin güzel insanları sizlerle birlikte bu güzel kurtuluş etkinliklerini yağmur altında izlemek de varmış. Sahnede çok güzel bir gösteri izledik. Arkadaşlarımızla birlikte büyük emek vererek çok çalışarak açmış olduğumuz, iyi ki açmışız dediğimiz Sanat Akademimiz çok önemsediğimiz projelerimizden bir tanesiydi. Geldiğimiz noktada; O çaba sonrasında bu muhteşem güzellikler, bu muhteşem emek ve Sanat Akademisinin meyvelerini izliyor olmaktan gerçekten çok mutlu ve gururluyum.
.gif)
“BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLUYORUZ”
Bütün çalışma arkadaşlarımıza, bütün sanatçı dostlarımıza, kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz, iyi ki bu emeğin bir parçasısınız. Her sene olduğu gibi İzmitimizin düşman işgalinden kurtuluşunun kutlamasını büyük bir coşkuyla yapmaya çalışıyoruz. Bu sene de etkinliklerimizi 3-4 güne yaydık. İlk gün Solo Türk gösterisiyle başladık. Bugün sanatçı dostlarımızın, kursiyerlerimizin, akademimizin kıymetli isimleriyle birlikte güzel tiyatro gösterileri izliyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığımızı görünce bu çalışmaları mutlulukla anlatıyorum.
“TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN”
İzmitimiz sanatın bu güzelliklerini uzun zamandır özlemişti. İzmitin çocuklarıyla bu sahnedeyiz. Kendi öz gücümüzle üretiyoruz. İzmitin insanlarıyla İzmit’in kurtuluşunu değerli İzmitlilerle kutluyor olmak bizim için çok kıymetli. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Vatan savunmasında gözünü hiçbir şeyden sakınmayıp gerçekten mücadele eden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kurtuluşumuz kutlu olsun.”
Gündem, 28 Haziran 2022 08:03
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
