Eynerce Parkı, Dilovalı çocuklara karne hediyesi oldu
Gündem, 19 Haziran 2022 22:25Yaptığı hizmetlerle vatandaşın hayatına değer katmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesine yeni bir park daha kazandırdı
‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu kapsamında vatandaşın hayatına dokunan çalışmalara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan projelerini sürdüren, bir yandan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerdeki ihtiyaçlara yetişen Büyükşehir Belediyesi, hem çocukların rahatça oyun oynayabileceği hem de her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği dinlenme alanları oluşturuyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesinde yeniden dizayn ettiği Adnan Kahveci Parkı’nı kısa bir süre önce vatandaşın kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi, ilçeye yeni park daha kazandırdı.
EYNERCE PARKI HAYIRLI OLSUN
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışması sonucunda Dilovası ilçesine ‘Eynerce’ adıyla yeni bir park daha kazandırıldı. İsmini Eynerce Kavşağı’ndan alan park, Dilovalı çocukların hizmetine girdi. Dilovası halkına yeni ve modern yaşam alanları oluşturan Büyükşehir, ilçeye kazandırdığı Eynerce Parkı’nın bin 300 metrekaresini yeşil alan olarak oluşturdu. Parkın 220 metrekare alanına kaykay, salıncak ve tahterevalli gibi oyun grupları monte eden ekipler, vatandaşların dinlenebileceği 4 adet Japon çatılı kamelyayı da monte ederek parka şık bir görünüm kazandırdı. Parka ayrıca çocukların ellerini yüzlerini yıkayabileceği döküm çeşmesi de yapıldı.
KARNE HEDİYESİ OLDU
Orhangazi Mahallesi Farabi Caddesi üzerinde bulunan Eynerce Parkı, Dilovalı çocuklara adeta karne hediyesi oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların sona ermesi ile soluğu parkta alan çocuklar, aileleri ile hoşça vakit geçirerek tüm senenin stresini atma fırsatı buluyor. Dilovalı anne ve babalar da şirin ve güzel bir parkı ilçelerine kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
.gif)
Gündem, 19 Haziran 2022 22:25
Yorumlar (0)
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
