Yeniden Refah Gölcüklü muhtarlarla buluştu
Siyaset, 18 Haziran 2022 18:02Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanlığı, muhtarlarla buluşma toplantısı düzenledi. Aşiyan tesislerinde yapılan toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdiler.
Gölcük’ün ve ülkenin sorunlarına dair fikir alışverişinin yapıldığı toplantı samimi bir atmosferde gerçekleşti. Toplantıya genel başkan baş danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras’ da katıldı.
HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR GÖLCÜK İÇİN
Toplantıda ilk olarak ev sahibi Mustafa Bayazıt konuştu. Bayazıt katılımından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti. Yeniden refah partisi olarak toplumun tüm kesiminden gelecek fikir önerilerine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Bayazıt Gölcük için elimizden geleni yapmaya hazırız, dedi. Her şey daha güzel bir Gölcük için diyen Bayazıt sonrasında sözü il başkanı Mehmet Aras’ a bıraktı.
.gif)
ÜRETİM TEMELLİ EKONOMİYE GEÇİLMESİ LAZIM
Mehmet Aras konuşmasında şu sözleri kaydetti; “Gölcük halkının gerçek temsilcisi olan muhtarlarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Muhtarlarımız halkın idareden beklentisini en iyi bilen seçilmişlerdir. Çünkü muhtarı doğrudan halk seçiyor. İktidara geldiğimizde muhtarları yönetimde daha fazla söz sahibi yapacağız. Yaşanabilir bir Türkiye’ yi muhtarlarımızla birlikte kuracağız. Halkımızın gerçek gündemi işsizlik ve yokluktur. Ülkede akaryakıt 30 lira olmuştur. Dövizin hızın yetişme imkânı kalmamıştır. Aylar önce bu fiyatlar milli güvenlik sorunu çıkarır dedik. Bu işin sonu kıtlık dedik. Maalesef yaşadıklarımızı bizi haklı çıkardı. Şimdi tekrardan söylüyoruz. Bu iş ancak üreterek düzelir. Bir an önce üretim temelli ekonomiye geçilmesi gerekiyor.” Toplantıda son söz muhtarlara verildi. Muhtarlar partinin davetinden çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Siyaset, 18 Haziran 2022 18:02
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
