Başkan Büyükakın: Aşkınan çalışan yorulmaz
Gündem, 17 Haziran 2022 13:42KİHMED’i ağırlayan Başkan Büyükakın, “Ne diyordu, rahmetli Muharrem Ertaş; Aşkınan çalışan yorulmaz. Biz de aşk ile çalıştığımız için yorulmuyoruz” dedi
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali Küçükkeskin ve yeni yönetimini konuk etti. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ziyaret vesileyle İmam Hatip Okullarının temelini atanlar başta olmak üzere bu eğitim kurumların kuruluşunda, gelişmesinde ve sayılarının artmasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Okullarımızda görev yapmış olup da büyük bir bağlılıkla nesillerimizi yetiştiren ve vefat eden tüm öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi, bu okulların ortaya çıkmasında bir tuğlası olan her hayırseverlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.
“NESİLLERİMİZİN BİZE VERDİĞİ ENERJİYLE OLUYOR”
Görüşmede İmam Hatip Okullarının kurulmasında ve kök salmasında çok önemli gayretleri olan Celalettin Ökten, Hacı Veyiszade Mustafa Efendi, Ahmet Muhtar Büyükçınar, Mahir İz, Ahmet Hamdi Akseki ve diğer tüm gönül insanları bir kez daha rahmetle yad edildi. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime, gençliğe, spora, sanata ve kültüre çok önemli katkıları olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Milletimiz için nasıl üretiyor ve gayret ediyorsak, bunu da nesillerimizin bize verdiği enerji ile yapıyoruz. Gençlerle olan buluşmalarımızda kendilerini hassasiyetle dinliyoruz” ifadelerini sarf etti.
“YORULMADAN, DİNLENMEDEN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Kocaeli’nin her köşesine hizmet götürmek için büyük bir gayretle çalıştıklarını, mesailerinin 7/24 esaslı olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Yorulmadan, dinlenmeden tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ne diyordu, rahmetli Muharrem Erta; Aşkınan çalışan yorulmaz. Biz de aşk ile çalıştığımız, aşk ile hizmet ettiğimiz için yorulmuyoruz. Milletimiz için hemşerilerimiz için ve özellikle kıymetli gençler için üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. KİHMED Başkanı Ali Küçükkeskin, kendilerini ağırlayan Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Çalışmalarından bilgi de aktaran Küçükkeskin, yapılan görüş alışverişinin ardından projeleri hakkında da Başkan Büyükakın’a bilgilendirme gerçekleştirdi.
.gif)
Gündem, 17 Haziran 2022 13:42
Yorumlar (0)
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
Telefon ve bilgisayar alacaklar dikkat!
21 ile kar yağacak, Kocaeli'ye rötarlı gelecek!
Dolandırıcılardan yeni tuzak!
Sahte dolar şoku! 50 ve 100'lükleri kimse almıyor
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
