Başkan Büyükakın: Aşkınan çalışan yorulmaz
Gündem, 17 Haziran 2022 04:13KİHMED’i ağırlayan Başkan Büyükakın, “Ne diyordu, rahmetli Muharrem Ertaş; Aşkınan çalışan yorulmaz. Biz de aşk ile çalıştığımız için yorulmuyoruz” dedi
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali Küçükkeskin ve yeni yönetimini konuk etti. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ziyaret vesileyle İmam Hatip Okullarının temelini atanlar başta olmak üzere bu eğitim kurumların kuruluşunda, gelişmesinde ve sayılarının artmasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Okullarımızda görev yapmış olup da büyük bir bağlılıkla nesillerimizi yetiştiren ve vefat eden tüm öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi, bu okulların ortaya çıkmasında bir tuğlası olan her hayırseverlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.
“NESİLLERİMİZİN BİZE VERDİĞİ ENERJİYLE OLUYOR”
Görüşmede İmam Hatip Okullarının kurulmasında ve kök salmasında çok önemli gayretleri olan Celalettin Ökten, Hacı Veyiszade Mustafa Efendi, Ahmet Muhtar Büyükçınar, Mahir İz, Ahmet Hamdi Akseki ve diğer tüm gönül insanları bir kez daha rahmetle yad edildi. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime, gençliğe, spora, sanata ve kültüre çok önemli katkıları olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Milletimiz için nasıl üretiyor ve gayret ediyorsak, bunu da nesillerimizin bize verdiği enerji ile yapıyoruz. Gençlerle olan buluşmalarımızda kendilerini hassasiyetle dinliyoruz” ifadelerini sarf etti.
“YORULMADAN, DİNLENMEDEN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Kocaeli’nin her köşesine hizmet götürmek için büyük bir gayretle çalıştıklarını, mesailerinin 7/24 esaslı olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Yorulmadan, dinlenmeden tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ne diyordu, rahmetli Muharrem Erta; Aşkınan çalışan yorulmaz. Biz de aşk ile çalıştığımız, aşk ile hizmet ettiğimiz için yorulmuyoruz. Milletimiz için hemşerilerimiz için ve özellikle kıymetli gençler için üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. KİHMED Başkanı Ali Küçükkeskin, kendilerini ağırlayan Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Çalışmalarından bilgi de aktaran Küçükkeskin, yapılan görüş alışverişinin ardından projeleri hakkında da Başkan Büyükakın’a bilgilendirme gerçekleştirdi.
.gif)
Gündem, 17 Haziran 2022 04:13
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
