Gelecek Gölcük Ayşe Küpeli’ye emanet
Siyaset, 15 Haziran 2022 00:59Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ramazan ayında Kocaeli ziyaretinin ardından geçen hafta da Çayırova'da fabrika işçilerini ziyaret gerçekleştirmişti.
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yeni yapılanmaya ve ilçe başkanlıklarında da revizyona devam ediyor.Geçtiğimiz ay Çayırova ve Dilovası atamalarının ardından çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Çakır, Gölcük İlçe Başkanlığı’na yeni bir atama gerçekleştirdi.
Teşkilatların aktif çalışabilmesi için yapılan revizyonlar ile Gölcük İlçe Başkanlığına Ayşe Küpeli atandı. Küpeli,yetki belgesini Kocaeli İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Serap Çakır'ın elinden aldı.İl Başkan Yardımcılarınında hazır bulunduğu yetki belgesi teslimi sonrasında bir açıklama yapan Başkan Küpeli, kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın Serap Çakır başta olmak üzere süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemiz de yaşanan sıkıntılardan kurtulmak adına bende birşeyler yapmak istedim.Aktif ve enerjik bir şekilde çalışarak Gölcük'te partimizi hak ettiği noktaya taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katacağız. ” diye konuştu.
.jpg)
Atama sonrası kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Serap Çakır ise şunlar söyledi: “Seçim öncesi bu son yaz ve önümüzde bir yıl dan az bir zaman dilimi kaldı.Seçim atmosferine girilerek siyasetin bu kadar hareketlendiği günler de en doğru adımları atmak için titizlikle çalışıyoruz.
Bu doğrultuda önümüzdeki süreçte eksikliklerimizi gidermek,teşkilatlarımızı güçlendirmek ve faal hale getirebilmek adına gerek görüldüğü takdirde birkaç düzenleme daha yapma ihtiyacı duyabiliriz.Bu vesileyle Darıca ve Kartepe'nin ardından üçüncü kadın ilçe başkanımız olan Ayşe Başkanımıza güveniyor ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.
”AYŞE KÜPELİ KİMDİR?”
1969 Kahramanmaraş doğumlu olan ve Gölcük Değirmendere'de yaşayan ve işletmesi olan Ayşe Küpeli, kendi organizasyon şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Uzun yıllar özel okul ve fabrikalar da profesyonel şef aşçı olarak çalışan Küpeli evli ve 3 çocuk annesidir.
Siyaset, 15 Haziran 2022 00:59
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
