Başkan Şayir’den bir müjde daha
Gündem, 15 Haziran 2022 10:36Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu sabah gittiği Ankara’dan Dilovalılar’a müjde verdi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibi bu sabah Ankara’ya giderek Dilovası’na yapılacak yatırımları görüşmek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu. Şayir, günün ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan müjdeyi verdi. Başkan Şayir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Balıkçılar Barınağı ve sahil projesinin 2. Etap protokolünü imzaladıkları müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.
ŞAYİR, GİRŞİMLERİMİZ OLUMLU SONUÇ VERDİ
Başkan Şayir, Osmangazi Köprüsü’nün yanıbaşında bulunan, servet değerindeki 7 dönüm araziyi Dilovası Belediyesi’ne kazandırdırmak için girişimlerde bulunmuştu. Bu son derece kıymetli araziyi Dilovası’na kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkanı Hamza Şayir, "Osmangazi Köprüsü’nün Dilovası’nda ki ayaklarının olduğu bölümde bulunan 7 dönümlük alanı, daha önce özel bir firma kiralamıştı… Yaptığımız görüşmeler sonrası sözleşmeleri fesh edildi. Ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’la yaptığımız Girişimler olumlu sonuç verdi ve bu paha biçilmez araziyi belediyemize kazandırmış olduk. Tahsis işlemlerinin bitmesinin ardından Diliskelesi Balıkçılar Barınağı ile bağlantısı yapılarak, muhteşem deniz ve köprü manzarasının yanında, yeşil alanı bol ve birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği güzel bir parkın ilçemize kazandırılması için çalışacağız. Dilovası’na Hayırlı olsun” dedi.
.gif)
BAŞKAN ŞAYİR; SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Başkan Şayir yaptığı paylaşımda; “Dilovamız’a ve Diliskelemiz’e Hayırlı olsun! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Diliskelesi Mahallemizde bulunan Balıkçılar Barınağı’nın 2. Etap protokolünü imzaladık. Sıra, projemizi son sürat hayata geçirmeye geldi Bu önemli proje için; Başta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, Projenin mimarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Sn. H.Abdullah Uçan ve çalışma arkadaşlarına, Ankara'da bize yol açan Kocaeli Milletvekillerimize, Siyasi Desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ve yönetimine, İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım ve yönetimine ve süreci titizlikle takip edip, nihai amaca ulaştıran çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Gündem, 15 Haziran 2022 10:36
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
