Akmeşe, İYİ Parti diyor
Siyaset, 06 Haziran 2022 04:09İYİ Parti G.İ.K üyesi Cumali Durmuş, İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar, İl Yöneticileri Banu Aykan, Salih Işık, Ercan Sarıkaya, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Erol Derin, Abdurrahman Akgül, Ali Osman Aydın, Umutcan Turgun, Gençlik Kollarından Büşranur Vural, İsa Kulaç, Akmeşe Mahalle Başkanları Samet Bozkurt, Rahmi Akdemir ve Teşkilat üyeleri ile birlikte Akmeşe Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.
İYİ Parti ekibi gerçekleştirilen programa Akmeşe Mahalle Muhtarları Rahim Varol ve Saadetin Açıkgöz'ü ziyaret ederek başladılar. Programın sırasında Akmeşenin gençleri İYİ Parti Teşkilatına meşalelerle eşlik ettiler. Esnaf ziyareti ile devam eden programda, gelen zamlardan, zorlaşan hayat şartlarından vatandaşın serzenişleri ile karşılaşırlarken "Zamlarla boğuşuyoruz, siftah yapmadan dükkan kapatıyoruz" sesleri yükseldi. Ziyaretin sonunda Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Fatih Aktürk ve yönetimini ziyaret ederek programı tamamladılar.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "GİK üyemiz Sn. Cumali Durmuş ile birlikte Akmeşe mahallemizde ziyaretlerde bulunduk. Milletimizin halini iktidar görmek istemesede bizler seslerini duyurmaya devam edeceğiz. Gün geçtikçe hükümetin beceriksiz politikaları milletimizi sefalete sürüklüyor. Heryerde olduğu gibi Akmeşeli vatandaşlarımız da çok dertli. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza İYİ Parti iktidarında yapacaklarımızı aktardık. İYİ Parti iktidarına ve herşeyin çok daha iyi olmasına az kaldı. Akmeşelilerimiz ile bir araya gelen GİK üyemiz Sn. Cumali Durmuş’a da teşekkürlerimi iletiyorum. İYİ Parti olarak her zaman sahada vatandaşımızın yanında olacağız" dedi.
.gif)
Siyaset, 06 Haziran 2022 04:09
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
