Başkan Hürriyet Giresunluları geleneksel şenlikte yalnız bırakmadı
Gündem, 06 Haziran 2022 12:27İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Giresun Dernekler Birliği tarafından düzenlenen Geleneksel Otçu Göçü Şenliğine katıldı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Kocaeli Giresun Dernekler Birliğinin organize ettiği Geleneksel Otçu Göçü Şenliğine katıldı. Gebze’nin Denizli köyünde bulunan Mesire alanında gerçekleştirilen programda Başkan Hürriyet’i Kocaeli Giresun Dernekler Birliği Başkanı Hatem Soysal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve çok sayıda davetli katıldı.
“KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRDİK”
Geleneksel Otçu Göçü Şenliğinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “İzmit içerisinde elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz ama böyle kıymetli hemşerilerimiz ısrarla davet edince de kırmamaya gayret ediyorum. Malumunuz 4 yıl milletvekilliği yaptım ve bu milletvekilliği süresince bütün sivil toplum örgütlerimizle yan yana dayanışma içinde olmaya çalıştık. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı, ihtiyaçlarımızı giderip kardeşliğimizi güçlendiremeye çalıştık.
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Bu dayanışmanıza bizde bir el verebilirsek ne mutlu bize düşüncesiyle gelelim ziyaret edelim, hal hatır soralım istedik. Davetiniz için başkanlarımıza ve tüm yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Dayanışmanız daim olsun. Derneğimizin kıymetli çalışmalarına bir o kadar daha kıymetli çalışmalar eklensin. Bu kentin bir evladı olarak bize düşen bir şey olduğunda her zaman yanınızdayız. Gününüz hayırlı olsun.”
.gif)
Gündem, 06 Haziran 2022 12:27
Yorumlar (0)
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
