KOTO Lisesi’nden muhteşem mezuniyet töreni
Eğitim, 06 Haziran 2022 15:48Kocaeli Ticaret Odası tarafından mesleki eğitime kazandırılan Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Lisesi, muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi. Gurur ve mutluluğun aynı anda yaşandığı törende 128 öğrenci geleceğe kep attı
Nitelikli ara eleman eğitiminde ve yükseköğretime yerleştirmede ülkemizin örnek gösterilen okulları arasında yer alan Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2021- 2022 yılı mezunları yeni yaşamına uğurlandı. Arslanbey OSB içerisinde yer alan okul yerleşkesinde düzenlenen törene Okul Müdürü Coşkun Cebeci, başarılı öğretmen kadrosuyla birlikte ev sahipliği yaparken, İstanbul Vali Yardımcısı Zeynep Bozkurt Gevrek, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Altınkaynak, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz, Arslanbey OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, UZER Makine Genel Müdürü Ahmet Kılıç, İnsan Kaynakları Müdürü Ülken Canıgeniş ve veliler, davetliler arasında yer aldı.
CEBECİ: YOLUNUZ AÇIK OLSUN
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Cebeci, geleceğe adeta mum yakan öğretmenlere ve başarıyla mezun olan öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ederken, “İnanıyorum ki sizler, ülkenizin çağdaş uygarlık yolculuğunda bilim ve teknoloji gelişimlerini izleyecek, öğrenecek, hizmet olarak geliştirecek ve sunacaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Yolunuz açık olsun. Öğrencilerimizin bu nitelikli kurumda eğitim almalarını sağlayan Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve üyelerine, Arslanbey OSB yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ederim” dedi.
.gif)
GEZER: ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ EN YÜKSEK STANDARTLARDA EĞİTİM
KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gezer, okulun başarılı olmasının gerekçelerini paylaşarak, “Okulumuzda halihazırda eğitim gören 599 öğrencimizi, 46 eğitim personeli ile çağın gerektirdiği en yüksek standartlardaki imkanlarıyla, iş dünyasına hazırlamaktayız. Okulumuz, bugüne kadar 294 öğrencisini başarıyla mezun etti. Bu dönemde ise Endüstriyel Otomasyon alanından 62 öğrenci ve Makine Teknolojileri alanından 66 öğrenci olmak üzere toplam 128 öğrencimiz mezun olacaktır. Mezun öğrencilerimiz, bundan sonraki yaşantınızda da her ne olursa olsun doğru ve adil insan olmanızı, önce kendinize sonra çevrenize bildiklerinizi yansıtmanızı, faydalı olmanızı, hayal kurmanızı, ülkemizi ve insanlığı geliştirmek için çaba göstermenizi bekliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun, her şey gönlünüzce olsun” dedi.
OKUL BİRİNCİSİ BÜŞRA GÜLER DUYGULANDIRDI
Akabinde derece alan öğrenciler kürsüye davet edildi. Okul Birincisi Büşra Güler, konuşmasıyla hem öğretmenlerini hem arkadaşlarını duygulandırdı. “Bugüne kadar bizden beklenen iyi bir evlat ve başarılı bir öğrenci olmamızdı. Ama artık iyi bir vatandaş olmayı da ilke edinmek, asli görevimiz” diyerek konuşmasına başlayan Güler, “Bizleri en iyi şekilde yetiştiren, her alanda bizlere rehber olan öğretmenlerimize, her anımızda yanımızda olan ailelerimize ve bu okulu mesleki eğitime kazandıran iş insanlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Biz de sizlerin ışığınızdan yürüyeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından, gururlu ve mutlu bir şekilde birer birer kürsüye çıkan öğrenciler, mezuniyet belgelerini alarak, geleceğe önemli bir adım attı.
Eğitim, 06 Haziran 2022 15:48
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
