CHP’li gençler kapı kapı geziyor
Siyaset, 06 Haziran 2022 10:13CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından organize edilen “Güç Sende Senin Elinde” sloganıyla yola çıkan gençler Türkiye Genelinde ilk defa oy kullanacak 3,5 milyon gence ulaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun ilk defa oy kullanacak seçmenler için özel olarak yazdığı mektubu genç seçmenlere ev ziyaretleri yaparak dağıtıyorlar.
Geçtiğimiz Aylarda İstanbul’ da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun da katılımıyla gerçekleştirilen Lansman programı sonrası sahaya çıkan İstanbul Gençlik Kolları sonrası geçtiğimiz günlerde eğitim programını tamamlayan Kocaeli Gençlik Örgütleri de dün itibariyle saha çalışmalarına başladı. Gençlik Kolları Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz tarafından verilen eğitim sonrası 12 ilçede kurulan yeni seçmen komiteleri dün eş zamanlı ziyaretlere başlayarak ilk gününde bin hane ziyareti yapmayı başardı.
KARAKADILAR, CHP GENÇLERLE İKTİDAR OLACAK
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, ilk defa oy kullanacak seçmenleri tek tek ziyaret edeceklerini, Cumhuriyet Halk Partisinin Gençlerle iktidar olacağını söylerken ilçelerimizde yaklaşık 1 aydır seçmenle ilgili hazırlık yapıyoruz, yeleklerimiz, mektuplarımız hazırlandı, sahada çalışacak 50 ekip kurduk, bu ekipler bazı ilçelerde haftanın 3 günü bazı ilçelerde 5 günü çalışma sürdürecek, hedefimiz 83 bin seçmenin tamamına ulaşmak, tabi 83 bin seçmen olarak görmeyin bu çalışma ile 300 bine yakın seçmeni ziyaret etmiş oluyoruz. Genel Başkanımızın Mesajını ve CHP’ nin gençler için vaatlerini anlatıyoruz, bununla ilgili tüm saha ekibimiz eğitimlerini aldılar” dedi.
ARDUÇ, SEÇİM STARTI VERİLMİŞTİR.
Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ’ ta “ yaklaşık 4-5 ay sürecek bu program’ da Gençlik Örgütleri ilk defa oy kullanacak seçmenlerin haritasını çıkartmış olacak” dedi. Genel Merkezimizin oluşturduğu veritabanına kayıt edilen bu ziyaretler sonucu ana kadame örgütlerimizde bu verilerden faydalanarak, ekstra çalışmalar ortaya koyacaklar. Kocaeli’ de ilk defa oy kullanacak yaklaşık 83 bin seçmeni ziyaret edeceklerini söyleyen ARDUÇ sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak “Gençlik Örgütleri bugün itibariyle seçim startını vermiştir “ dedi.
.gif)
Siyaset, 06 Haziran 2022 10:13
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
