Başkan Büyükakın: En güzel kahveyi Emine’nin ellerinden içtim
Gündem, 02 Haziran 2022 04:35Başkan Büyükakın, Emine Sarman’a verdiği sözü tuttu ve köpüklü kahvesini içmek için evinde ziyaret etti
Kocaelili hemşerileriyle her fırsatta buluşan ve çok özel ziyaretler yaparak gönülden gönüle konuşan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Anneler Günü’nde Kartepe’de yaşayan özel gereksinimli Emine Sarman’a kendisini evinde ziyaret edeceği sözünü vermişti. Her zaman olduğu gibi sözünü tutan ve çok sevdiği Emine’ye konuk olan Başkan Büyükakın, “Emine’ye Anneler Gününde kahve sözü vermiştim. Bugün bunu gerçekleştirmenin ayrı bir mutluluğunu yaşıyorum. Yine kendisi gibi özel abisi Emrullah Sarman ve anneleri Hanım Sarman ile güzel bir birliktelik yaşadık. Bu zamana kadar en güzel kahveyi, Emine’nin ellerinden içtim” dedi.
“HER DAİM GELİN BEN SİZE KAHVE YAPARIM”
Kartepe’de yaşayan anne Hanım Sarman ve özel çocukları Emine ve Emrullah Sarman’a konuk olan Başkan Büyükakın, kahve içme sözü verdiğini ve bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Emine ve ailesiyle çok mutlu anlar geçirdiklerini de ziyaret sonrası dile getiren Başkan Büyükakın, Sarman ailesiyle yakından ilgilendi. Emrullah’ın askerlik fotoğraflarından, Emine’nin günlük yaşamına kadar birçok konu hakkında bilgi aldı. Samimi sohbetlerin olduğu birliktelikte, Emine’nin Özel Eğitim Meslek Lisesi’nden mezun olduğu ve aynı zamanda özel bir rehabilitasyon merkezine gittiği bilgisini alan Başkan Büyükakın, kahve için Emine’ye çok teşekkür etti. Kahve yapmayı küçükken babasından öğrendiğini belirten Emine ise “Yorgunluk kahvesi içmek istediğinizde siz her daim gelin ben size kahve yaparım” ifadelerini de sarf etti.
“HİÇBİR ZAMAN YALNIZ DEĞİLLER, YANLARINDA BÜYÜKŞEHİR VAR”
Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin öğrencilerinden birisi olan Emrullah ile de yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, “Çok özel yavrularımız var. Onlarla yakından ilgilenmek, varsa ihtiyaçlarını gidermek bizim en önemli görevlerimizdendir. Bugün Köseköy’de yaşadıkları evlerinde Sarman ailesine konuk oldum. Anneleri Hanım Sarman’a ve rahmetli babalarına evlatlarına güzel bir şekilde baktıkları için bir kez daha şükranlarımı iletmek istiyorum. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak onlara ve tüm özel çocuklarımıza dönük hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz. Hiçbir zaman yalnız değiller, yanlarında Büyükşehir Belediyesi var” diye konuştu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 02 Haziran 2022 04:35
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
