Bu gidiş iyi değil, derhal bu yanlıştan dönün!
Siyaset, 30 Mayıs 2022 15:09CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Kandıra ilçesindeki kamp alanında yapılması planlanan Full Fest’in ‘Ormanda Konaklama Yasağı’ gerekçesiyle Kandıra Kaymakamlığı’nın iptal talebine ateş püskürdü.
Isparta konseri ‘uygunsuzluk’ gerekçesiyle iptal edilen Melek Mosso’nun da aralarında bulunduğu sanatçıların sahne alacağı Full Fest’in iptal talebine ilişkin açıklamasında Başkan Yıldızlı şunları kaydetti;
“Saray iktidarının sanata ve sanatçıya türlü bahanelerle uyguladığı akıl almaz amborgaların bir yenisine daha Kocaeli ev sahipliği yapıyor. Kendi yaşam tarzını yasaklarla halka dayatan iktidar, ne sanatı düşünüyor ne de sanatçıyı. Geçtiğimiz haftalarda ikisi ilimizde olmak üzere Anadolu Fest, Aynur Doğan, Metin-Kemal Kahraman, Matthaios Tsahouridis, Apolas Lermi, Mem Ararat, Niyazi Koyuncu, Melek Mosso, Ceza ve Ediz Hafızoğlu’nun konserleri çeşitli gerekçelerle yasaklandı. Bu kez de gençlerin günlerdir beklediği Kandıra Seyrek’te yapılması planlanan FullFest için Kandıra Kaymakamlığı’nın ‘Ormanda Konaklama Yasağı’ gerekçesiyle Kocaeli valiliğine iptal talebi yazısı gönderdiğini öğrendik.
KAMP ALANI’NDAKİ FESTİVALE ‘ORMANDA KONAKLAMA YASAĞI’
Kocaeli Kitap Fuarı’na Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, aydınlarımıza, insanların yaşam biçimine, Cumhuriyet değerlerine her fırsatta hakaret eden tipleri getirip konuşturmakta sakınca görmeyenler, Kandıra Seyrek Plajı’nda 10-11-12 Haziran tarihlerinde gençlere yönelik mevcutta zaten kamp alanı olarak hizmet veren bölgede yapılması planlanan festivali ‘ormanda konaklama yasağı’ bahane ederek iptal talebinde bulundu.
ŞERİAT NARALARI ATMAK SERBEST ŞORT YASAK
19 Mayıs’ta Kocaeli Kitap Fuarı’nda ağırlanan Atatürk düşmanı şahıs daha 2 gün önce İstanbul’un göbeğinde şeriat naralarıyla cemaat mensupları ile ‘icazet’ adı altında yürüyüş yaparken aynı anlarda ise Başiskele ilçemizde bir genç kardeşimiz şort giydiği gerekçesiyle bulunduğu kafeden çıkartıldı. Bu gidiş iyi gidiş değil. Derhal bu yanlıştan dönün. Cemaatleri, tarikatları baş tacı edip sarayın yaşam tarzına uymadığı için ötekileştirmeye çalıştırdığınız her eyleme, her söyleme her davranışa halkımız gerekli cevabı sandıkta verecektir.”
.gif)
Siyaset, 30 Mayıs 2022 15:09
Yorumlar (0)
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
