Akşener'in Darıca'daki esnaf ziyareti mitinge dönüştü
Siyaset, 26 Mayıs 2022 02:51Yurt gezileri kapsamında Türkiye’yi karış karış gezen İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde vatandaşlarla ve esnafla buluştu…
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Konuşması sırasında Akşener’in mikrofon uzattığı bir vatandaş işe girmek istediğini ancak “AK Parti kadın kollarına üye olursan bir şey yaparız yoksa giremezsin” karşılığını aldığını söyledi. Kalabalığın yuhalaması üzerine araya giren Akşener, “Biz kimseyi yuhalamıyoruz. Biz kararlı bir şekilde bu harami düzeni ele ele verip beraber yıkıyoruz.“ dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli programı kapsamında ziyaret ettiği Çayırova ve Darıca ilçelerindeki esnafın dertlerini dinledi. Akşener, Darıca ilçesindeki esnaf ziyareti öncesinde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.
Esnaf dükkanlarında müşterilerin velinimet olduğunu belirten Akşener, “Müşterisine söven esnaf var mı? Halbuki seçmenine söven siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine terörist diyen siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine nankör diyen siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine şükürsüz diyen siyasetçi var bu ülkede. Sanan ne kardeşim? Esas olan sen çiftçinin derdine hangi çareyi ürettin?” dedi.
Çiftçilerin Nisan ayında gübre atamadığına dikkat çeken Akşener, “’Çiftçinin gübresini ücretsiz var atsın’ dedik. Bak Ukrayna ile Rusya arasında savaş var. Ayçiçek yağını getiremedin. Kahroldunuz, kalpten gidiyordunuz. Çünkü Türkiye’de kendi gıdası kendine yeter hali işini bitirdiniz. Dolayısıyla Ukrayna’dan, oradan, buradan belki buğday da alamayacaksınız. Onun için ‘Çiftçinin gübresini ücretsiz ver atsın’ dedik, hayır dediler. Ne oldu, biliyor musunuz? Telekom’un 24 milyar liralık hakkını hukukunu Hariri’nin cebine koydular, çiftçi gübre atamadı. Haram olsun, zıkkım olsun size.” ifadelerini kullandı.

Sarayda 10,11,5 maaş alan danışmanlar olduğunu kaydeden Akşener, “Senin kızın, senin oğlun 4 yıllık üniversiteyi bitirip ‘ne iş olsa yaparım’ şeklinde iş arıyor, bulamıyor. Çünkü istihdama yönelik hiçbir adım atmadılar.” değerlendirmesinde bulundu.
“Şimdi el ele verip bir şey yapacağız” diyen Akşener, “El ele vereceğiz ve benim buraya geldim gibi ağalar, muhteremler gelecek, karşınızda hazır ola geçecek, oylarınız çok kıymetli olacak ve hep beraber öğreteceğiz, seçmen velinimettir ağalar. Ceketimi assam seçilirim zamanı bitmiştir. El ele vereceğiz ve bu harami düzeni, helal oylarınızla, sandıkta, demokrasi ile attaya göndereceğiz ” şeklinde konuştu.
Akşener’in konuşması sırasından mikrofon uzattığı bir vatandaş ise işe girmek istediğini ancak “AK Parti kadın kollarına üye olursan bir şey yaparız yoksa giremezsin” karşılığını aldığını söyledi.
Kalabalığın yuhalaması üzerine araya giren Akşener, “Biz kimseyi yuhalamıyoruz. Biz kararlı bir şekilde bu harami düzeni ele ele verip beraber yıkıyoruz. Ondan sonra da 92 puanla atanamamış gencimizin yerine 58 puanla atanmış ayısı-dayısı olan kişileri, 92 puanlık hakkın hukukun yendiği Türkiye’nin yeniden inşasını birlikte yapıyoruz. 58 puanla atanan gencin ayılarından-dayılarından da hesap soruyoruz.” diye ekledi.
.gif)
Siyaset, 26 Mayıs 2022 02:51
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
