GÖLMEK’ten muhteşem yılsonu sergisi
Gündem, 26 Mayıs 2022 23:51Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın yıl sonu sergisi, geniş katılımla Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.
GÖLMEK’in 18 kurs merkezinde, bin 900 kursiyerin ürettiği el emeği göz nuru binlerce eserden oluşan muhteşem yıl sonu sergisi geniş katılımla açıldı. Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen açılış törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve eşi Türkan Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caferi Tayyar Mert, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Sayın Nihat Abiş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, meclis üyeleri, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve 500’e yakın vatandaş katıldı.
BAŞKAN SEZER KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ
Yıl sonu sergisinin açılışında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Geçmişten gelen kültürümüzün, milli birikimimizin, sanatımızın, sizlerin ellerinden yansımasını bu ilçede görmek benim için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Nasip olursa inşallah ilçemizde bu el emeği göz nuru ürünlerin bir satış yeri olmasını istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de bu konuda çalışması var, internet ortamında da satılmasını sağlamak istiyoruz. Usta eğiticiler başta olmak üzere kursu başarıyla tamamlayarak mezun olan kursiyerlerimizi, ayrıca; büyük emek harcanarak yapılan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı başarılı sergi için de kursiyerlerimizi kutluyorum. Bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
BİNDEN FAZLA ESER BEĞENİYE SUNULDU
Konuşmaların ardından Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer ve beraberindeki davetlilerin katılımıyla kesilen kurdelenin ardından GÖLMEK yıl sonu sergisi ziyarete açıldı. Açılan sergide GÖLMEK’in 18 kurs merkezindeki kurslara katılan bin 900 kursiyer tarafından üretilen 1000’den fazla eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 24-27 Mayıs tarihlerinde açık kalacak sergide farklı branşlarda üretilen el emeği, göz nuru ürünler sergilenecek.
.gif)
Gündem, 26 Mayıs 2022 23:51
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
