Başkan Aygün: Daima sizlerin yanındayız
Gündem, 26 Mayıs 2022 14:29DER-MEK’in düzenlediği yılsonu sergisinde konuşan Başkan Aygün, “Derince Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi bu alanda da DERMEK ile daima sizlerin yanındayız” dedi
SERGİYE KATILIM YOĞUNDU
Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kurslar açarak binlerce kişiye eğitim imkanı sağladığı DER-MEK’te yıl sonu sergisi düzenlendi. 15 ayrı branşta 63 kursta eğitim gören bin 906 kursiyerin el emeği, göz nuru eserleri için Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı yaptı.
.gif)
EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLER
Bu yıl Kusachi, Mersincik, Fatih, Yenikent ve Çınarlı’da açılan 5 kurs merkezi ile hizmet veren DER-MEK’in yılsonu sergisinde konuşan Başkan Aygün, “Derince Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlediğimiz sergi vesilesiyle kurslarımızda hazırlanan el emeği, göz nuru eserleri bugün hep birlikte görme imkanı bulacağız. İçinde bulunduğumuz çağ öğrenmeyi sadece okulda dört duvar arasında sınırlandırmayıp, hayatımızın geneline yaymayı gerektiriyor. Bizler de Derince Belediyesi olarak Halk Eğitim Merkezi’miz ile birlikte açtığımız kurslarla bunu en güzel şekilde yaşama geçiriyoruz. Derince Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi bu alanda da DERMEK ile daima sizlerin yanındayız” dedi.
“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Başkan Aygün, “DER-MEK çatısı altında bu yıl 5 ayrı kurs merkezinde 15 ayrı branşta 63 kurs açtık. Halk Eğitim Merkezi Hocalarımızla birlikte pandemiye rağmen yıl içerisinde Bin 906 kursiyerimize eğitim verdik. İnanıyorum ki koronavirüs sürecini geride bırakmamızın ardından bu çalışmalarımız ve sizlerin kurslara olan ilgisi artarak devam edecek. Kurslarımızda sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve usta öğreticilerimizi kutluyorum. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Gündem, 26 Mayıs 2022 14:29
Yorumlar (0)
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
