Festivale Pinhani konseri ile muhteşem final
Gündem, 23 Mayıs 2022 12:51Çayırova Belediyesi’nin 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği 2. Gençlik ve Spor Festivali muhteşem bir kapanış programı ile sona erdi.
Spor etkinlikleri, müzik ve yarışmaların gün boyu devam ettiği festivalin son günü sahne alan sanatçı Pinhani binlerce hayranı ile buluştu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi festivalin kapanışına katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Çiftçi, etkinlik ve konserlerin devam edeceği müjdesini verdi.
SİZ İSTEYİN YETER
Konser alanını dolduran seyircilere, “Eğleniyor muyuz “diye seslenen Başkan Çiftçi, evet cevabını aldı. Başkan Çiftçi konuşmasında,” Bu daha bir başlangıç. Yaz boyunca birçok etkinliklerimiz, festival ve konserlerimiz devam edecek. Biz sizlerin, yani gençlerimizin emrindeyiz. Siz isteyin yeter’’ dedi. Çiftçi, konuşmasının ardından Pinhani grubuna çiçek takdim etti.
.gif)
PİNHANİ SAHNEYİ SALLADI
Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Pinhani, yaptığı sahne şov ve en sevilen şarkılarıyla Çayırova’da müzik fırtınası oluşturdu. Pinhani’nin sahneye çıkışıyla alkış ve çığlıklar konser coşkusunu doruklara çıkarttı. Pinhani grubunun solisti, Çayırova’da böyle coşkulu bir kalabalığın karşısında olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti. Çayırova’nın emekçi şehri olduğunu söyleyen Pinhani, “Biz de emekçi bir grubuz sizlerle birlikte olmak çok güzel” dedi.
KONSERE BİNLERCE KİŞİ KATILDI
Çayırova’ya ilk kez gelen Pinhani grubu binlerce seyirciye konser verdi. İlçe halkının yanı sıra komşu ilçe ve çevre şehirlerden konser için gelenler oldu. Telefon ışıkları ile oluşan muhteşem atmosfer ve hep bir ağızdan söylenen şarkılar, konsere gelenlere unutulmayacak an yaşattı.
Gündem, 23 Mayıs 2022 12:51
Yorumlar (0)
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
