Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’nde yüzlerce kişi pedal çevirdi
Spor, 15 Mayıs 2022 14:40Kocaeli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi’nin düzenlemiş olduğu ‘Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’ne bisiklet tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Sanayi Odası’ndan başlayıp Seka Kamp Alanı’na kadar 200’ü aşkın kişi pedal çevirdi
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) AB Bilgi Merkezi, beşinci bisiklet etkinliğini yine yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Her yıl 9 Mayıs’ta kutlanan Avrupa Günü çerçevesinde ‘Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’ 200’ü aşkın bisiklet tutkunu ile yapıldı.Katılımcılar hep birlikte pedal çevirmenin keyfini yaşadı. Kocaeli Sanayi Odası’ndan başlayıp Seka Kamp Alanı’na kadar pedal çeviren grup, geçtikleri güzergahlarda eğlenceli görüntüler oluşturdu.
YOĞUN KATILIM
Sabahın erken saatlerinde Kocaeli Sanayi Odası Hizmet Binası önünde toplanmaya başlayan grup, burada dağıtılan tişörtleri, şapkaları ve bandanaları aldıktan sonra hazırlıklarını tamamladı. Etkinliğe; Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İbrahim Aktürk, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi, Genel Sekreter Yardımcısı Egemen Mert ile KSO personeli katılım sağladı. Ayrıca bisiklet kulüpleri de etkinliğe ilgi gösterdi. Saat 09.00’da başlangıç düdüğünün çalmasıyla etkinlik başladı. Güzergah boyunca renkli görüntülere sahne olan etkinlik kapsamında Köseköy’de kısa bir su molası verildi.
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra Seka Kamp Alanı’na kadar durmaksızın pedal çeviren katılımcılar, kamp alanında turu tamamladı. Burada yapılan ikramları tadan ve kısa bir dinleme molası veren katılımcılara hitap eden KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Avrupa Günü çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz bu keyifli etkinliği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası’na denk gelen etkinliğimiz daha da anlam kazandı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
VALİ YARDIMCISI KARŞILADI
Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İbrahim Aktürk de katılımcılara teşekkür ettikten sonra bisiklet tutkunlarını Seka Kamp Alanı’nda karşılayan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada da “Böylesi güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Kocaeli Sanayi Odası’nı ve AB Bilgi Merkezi yönetimi ile çalışanlarını kutluyorum. Sizler de bu etkinliğe katılarak daha anlamlı kıldınız, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Ardından otobüslerle başlangıç noktasına dönülerek etkinlik tamamlandı.
.gif)
Spor, 15 Mayıs 2022 14:40
Yorumlar (0)
Değirmendere sahilinde estetik görünüm
Kocaeli Emniyeti’ni Bakana şikayet etti!
Yollarda bayram trafiği
İlber Ortaylı'nın vefatından önce çekilen program yayınlandı
Yalnız yaşayan Necmettin dedenin yüzünü güldüren proje
Çayırova basketbol heyecanına sahne olacak
Gram altında yeni tahmin!
At sevgisi küçük yaşta aşılanıyor
Yeni vergilerden asgari ücrete yasal düzenlemeler
İzmit Belediyesinin 1 TL'lik nikah ücreti gündem oldu
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
