Kocaeli Kitap Fuarı’na ilk gün 92 bin 381 ziyaretçi
Gündem, 15 Mayıs 2022 18:53Kocaelili kitapseverler, kapılarını açtığı ilk andan itibaren 12. Kocaeli Kitap Fuarına gösterdikleri ilgiyle 2 yıllık arada fuarı ne kadar özlediklerini gösterdi. Kocaeli Kitap Fuarını daha ilk günden 92.381 kitap tutkununun ziyaret ettiği açıklandı.
12. Kocaeli Kitap Fuarı, Kocaeli Kongre Merkezinde kitapseverlere kapılarını açtığı ilk andan itibaren büyük ilgi gördü. 2 yıllık pandemi arasında kitapların büyülü dünyasını çok özleyen okuma tutkunları, sabahın erken saatlerinden itibaren kitap fuarının yolunu tuttu. Kongre Merkezi, ilk günden itibaren adeta doldu taştı.
FUARIN YENİ KONSEPTİ BEĞENİLDİ
315 yayınevi, 40 sahaf, 70 STK’nın yer aldığ,ı 700’e yakın etkinliğin düzenleneceği 12. Kocaeli Kitap Fuarı, Kocaelili kitapseverlerden yoğun ilgi ve beğeni görüyor. Kongre Merkezinde 2 ana holde ve 5 farklı çadırda düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarının yeni konsepti de kitapseverler tarafından kısa sürede benimsendi. Bir yandan yazar söyleşilerine katılan kitap tutkunları, bir yandan da yayınevi stantlarındaki milyonlarca kitap arasında keyifli bir tura çıktı.
.gif)
HERKESİN FUARINA İLK GÜN 92 BİN 381 ZİYARETÇİ
12. Kocaeli Kitap Fuarı, kapılarını açtığı andan itibaren Kocaeli ve çevre illerden gelen kitap tutkunlarının akınına uğradı. İlk günden Kocaeli Kitap Fuarını 92 bin 381 kişi ziyaret etti. Her görüşün yer aldığı, her fikrin ifade edildiği herkesin fuarı, 24 Mayıs’a kadar söyleşiler, imza günleri ve etkinliklerle devam edecek.
315 YAYINEVİ, 40 SAHAF VE STK, 673 ETKİNLİK
14-22 Mayıs tarihleri arasında 9 gün boyunca 315 yayınevi, 40 sahaf ve 70 STK’nın yer alacağı fuarda söyleşiler, imza günleri ve toplantılarla toplam 673 etkinlik gerçekleşiyor. Kocaeli Kongre Merkezinde Akçakoca, Selim Sırrı Paşa, Karamürsel Alp ve Süleyman Paşa olmak üzere 4 ayrı salonda söyleşi ve etkinliklere sahne olacak kitap fuarında ayrıca yayınevleri kendi stantlarında yazarlarına imza günleri düzenleniyor.
11 YILDA 5,5 MİLYON ZİYARETÇİ
2019 yılında 855 bin 815 ziyaretçiyle kendi rekorunu kıran Kocaeli Kitap Fuarı’nın ana teması ‘’Roman ve Hikâye’’ olmuştu. Araya giren pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında kitap fuarı düzenlenemedi. 2 yıllık hasret sona erdi ve Kocaeli Kitap Fuarı, kağıdın kokusunu özleyenler için kapılarını tekrar açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği, Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı’na geride kalan 11 yılda toplam 5 milyon 459 bin 815 kişi konuk oldu.
.gif)
Gündem, 15 Mayıs 2022 18:53
Yorumlar (0)
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
