Şehrimizin her noktasında vatandaşımızla kucaklaşıyoruz
Gündem, 12 Mayıs 2022 15:49Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Yuvam Akarca Üst Yönetimi ile bir araya geldi.
Yuvam Akarca Üst Yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, site sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi. Toplantıda hazır bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç'ten bölgedeki faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Büyükakın, site üst yönetimiyle fikir alışverişinde bulundu. Bu tarz toplantılara çok önem verdiğini dile getiren Başkan Büyükakın, “Yuvam Akarca'nın değerli site yönetiminin daveti üzerine bir araya geldik. Site sakinlerimizin istek ve taleplerini aldık. Biz her zaman halkımızın arasında olmaya gayret gösteriyoruz. Büyükşehir olarak ziyaretlerimizde hem Kocaeli genelinde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz, hem de vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini birinci ağızdan alma adına komşularımızla, hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Bu ziyaretlerimizin şehrimiz ve mahallelerimiz adına çok faydalı olduğuna inanıyorum. Bu toplantılarla şehrimizin her bir noktasındaki vatandaşımızla görüşeceğiz ve kucaklaşıyoruz” dedi.
SİTE YÖNETİMİNDEN BÜYÜKAKIN'A TEŞEKKÜR
Başkan Büyükakın'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yuvam Akarca Üst Yönetim Başkanı Adem Elbaş, "Yuvam Akarca üst yönetimi olarak davetimize karşılık veren Başkan Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç’e teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile 12 Bölge Yönetim Kurulu Başkanları ve Toplu Yapı Yönetim Kurulu olarak bir araya geldik. Bölgemizde yapılmasını istediklerimizle alakalı başkanımıza istek ve taleplerimizi ilettik. Başkanımız bizi can kulağı ile dinleyerek istek ve taleplermizin yerine getirilmesi için Büyükşehir Belediyesindeki ilgili birimlere taleplerimizin yerine getirilmesi için çözüm odaklı çalışma yapılması talimatını verdi. Bu ziyaret için şahsım ve bölge başkanlarım adına Başkanımız Tahir Beye çok teşekkür ediyorum" dedi.
.gif)
Gündem, 12 Mayıs 2022 15:49
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
